Hypnose opleiding Oosterhout

Hypnose opleidingen in de tweede helft van 2020

Hoe zien de hypnose opleidingen in de tweede helft van 2020 eruit ?

Terwijl er zich een lichte trend aftekent in het verminderen van het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames met het virus beginnen we onze blik te richten op hoe de tweede helft van 2020 er uit gaat zien.

Start van de opleidingen

We zijn bezig om voor te bereiden voor het opnieuw starten op 8 juni a.s. met de vierdaagse OMNI-Hypnoseopleiding. We zullen daarbij uiteraard de landelijke richtlijnen volgen rondom ten behoeve van de veiligheid van de deelnemers. In juli hebben we een toegevoegde opleiding van de OMNI-Hypnoseopleiding en OMNI-Hypnotherapieopleiding samen in zeven dagen achter elkaar.

Vakopleiding Integraal Hypnotherapeut

In voorbereiding is de eenjarige opleiding tot Integraal Hypnotherapeut. Deze opleiding gaat in totaal 17 Europese Studiepunten (EC’s) opleveren.

activeFlow® Aktieve Waak Hypnose

Op 22 en 23 september 2020 starten we met de nieuwe specialisatieopleiding activeFlow® van Claude Ribaux. Dat gaat over het in hypnose brengen en gebruiken van hypnose door middel van bewegingen, bijvoorbeeld door te trappen op een fietstrainer. In tegenstelling tot de veelgebruikte ontspanningshypnose bereikt de Aktieve Waak Hypnose hypnotische fenomenen door middel van monotone bewegingen.

HypnoSlim®

Van 15 – 17 oktober en 5 en 6 november kun je de bijzondere HypnoSlim® opleiding volgen. Tijdens deze opleiding wordt je een expert op het gebied van eetproblemen en eetstoornissen en leer je waarom diëten niet werken en waarom overgewicht een terugkomend probleem is. We zien nu in de praktijk dat overgewicht een groot gevaar kan beteken voor de gezondheid. Eenvoudige oplossingen zoals minder eten en meer bewegen werken meestal niet. In deze opleiding leer je het hoe en waarom. Daarnaast leer je wat de rol van het metabolisme is, kun je je cliënt typeren volgens zijn/haar metabolisme type en kun je zinvolle voedingsadviezen geven zonder een jarenlange studie te volgen.

Havening Techniques®

In maart van dit jaar hebben wij de eerste opleiding tot Havening Techniques® Certified Practioner gegeven. Dit was een groot succes en de deelnemers zijn daarna met groot enthousiasme aan de slag gegaan met de geleerde technieken. Het is een bijzonder waardevolle combinatie met hypnose en hypnotherapie, kan echter ook zonder vooropleiding hypnose worden gevolgd. Op 13 en 14 november wordt deze opleiding opnieuw in Nederland gegeven.

Neuroplasticiteit & HypnoWaving

Op 15 en 16 juni wordt de vernieuwde tweedaagse opleiding Neuroplasticiteit & HypnoWaving gegeven. Deze opleiding is inmiddels op HBO niveau gecertificeerd. Heb je de HypnoWaving al gevolgd, dan kun je inschrijven voor de aanvullende dag. Tijdens deze dag leer je over verschillende hersendelen en de themadossiers tinnitus, autisme en procrastinatie (uitstelgedrag).

HypnoCell®

Vanwege grote belangstelling komt ook de HypnoCell® opleiding weer terug op 3 en 4 oktober. Tijdens deze opleiding leer je werken op cel- en DNA niveau.

CARCINOS

Op 14 en 15 december komt de CARCINOS opleiding terug in vernieuwde vorm. Tijdens de aanvullende dag leer je over stress, de relatie tussen woorden en DNA en wordt het themadossier fybromyalgie behandeld.

HypnoMed medische hypnoseopleiding

De HypnoMed medische hypnoseopleiding voor artsen, tandartsen, verpleegkundigen en verloskundigen is op 28 en 29 september, 19 en 20 oktober 2020.

Klik hier voor het volledige programmaoverzicht.

Wil je meer weten, meld je dan aan voor een van de gratis informatiedagen van HypnoseMentor of zoek een OMNI-hypnotherapeut om krachtige ontspanningstechnieken te leren.