Opleiding tot hypnotherapeut

De kernactiviteit van HypnoseMentor is de opleiding tot hypnotherapeut. Met het diploma OMNI hypnotherapeut kun je werken met een groot spectrum aan problemen en klachten. We leren hoe je daarbij op zoek kunt gaan naar de oorzaak van een probleem en om de oorzaak direct aan te pakken en op te lossen. Onze technieken zijn cliëntgeorienteerd, resultaatgericht.

We zijn niet de goedkoopste opleiding, maar behoren tot de besten

Hypnose oefenenDe OMNI hypnotherapieopleiding is gedurende meer dan 40 jaar ontwikkeld en staat bekend als een van de beste opleidingen wereldwijd. We hebben daarom in internationaal opzicht veel te bieden zoals wetenschappelijk onderzoek door de Universeit van Zürich, een educatieplatform voor blijvende educatie, een OMNI finder zodat je meteen na de opleiding als hypnotherapeut locaal gevonden kunt worden, een wereldwijd netwerk.

De OMNI hypnotherapieopleiding is erkend op HBO niveau, dat wil zeggen dat je Europese Studiepunten krijgt voor de opleiding die geldig zijn bij diverse beroepsverenigingen module.

Je kunt na de opleiding meteen aan de slag als hypnotherapeut. Sterker nog, we adviseren om zo snel mogelijk te beginnen. Je leert tijdens de opleiding alle benodigde vaardigheden om als hypnotherapeut te werken.

Opleiding tot volwaardig hypnotherapeut

In de opleiding komen alle belangrijke facetten van het vakgebied aan bod. Niet alleen leer je alle facetten van het in hypnose brengen, hoe je verdiept en hoe je weet of iemand in hypnose is en hoe diep. Wij koppelen op zoveel mogelijk facetten aan recent wetenschappelijk onderzoek.

  • Na de opleiding kun je meteen lid worden van een aantal beroepsverenigingen.
  • Je kunt gratis lid worden van de OMNI finder en je kunt toegang aanvragen voor het OMNI Educatieplatform.
  • Meer informatie en aanmelden kun je via deze pagina.

 Maak een weloverwogen keuze

We realiseren ons dat het niet zo eenvoudig is om een goede keuze te maken voor een hypnoseopleiding. Wij zien in onze opleiding regelmatig studenten die hun opleiding elders hebben gedaan en daarbij aanlopen tegen een tekort van verdiepende kennis ten aanzien van het vakgebied. Ze maken daarbij in feite dubbele kosten om dit hiaat aan te vullen. Wij adviseren daarom om een goede vergelijking te maken van de inhoud van een opleiding. Door bijvoorbeeld na te vragen of een onderwerp diepgaand wordt behandeld of enkele wordt benoemd in de opleiding. Leg contact met afgestudeerde hypnotherapeuten om na te vragen hoe zij de opleiding hebben ervaren en of ze deze aanbevelen. Wij maken gebruik van geverifeerde reviews, dat wil zeggen dat de reviews binnenkomen via een onafhankelijke partij. In deze reviews lees je over de ervaringen van studenten met onze opleiding.

Informatieochtend hypnose opleidingen

Gedurende het hele jaar ben je welkom op een van onze informatieochtenden. Je krijgt hier antwoorden op vele vragen rondom hypnose en hypnotherapie. We kunnen hierbij de mogelijkheden toelichten van het vak van hypnotherapeut. We kunnen demonstraties geven en verder ontvang je informatie over de diverse hypnoseopleidingen en wat je met de diploma’s kunt doen.

Meld je hier aan voor de informatieochtend hypnose