Locatie hypnose opleidingen

Onze hypnose- en hypnotherapieopleidingen worden voor het merendeel gehouden op onze eigen locatie in Oosterhout (NB). Op onze locatie beschikken wij over professionele audiovisuele apparatuur voor de audio’s en video’s die de diverse opleidingen ondersteunen. De locatie beschikt over voldoende ruimte om de praktijkoefeningen comfortabel te kunnen uitvoeren.

Adresgegevens

HypnoseMentor
Hoevestein 12
4903SC Oosterhout (NB)
Tel: 0162-455053

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid via de weg De locatie is bereikbaar via de afslag Oosterhout-Zuid vanaf de snelweg A27.

Openbaar vervoer Reis je via station Breda, neem dan de bus 325 en stap uit bij de bushalte Europaweg. Het is dan nog 2 minuten lopen naar de locatie.

Aangename omgeving

Oosterhout is gelegen in Noord-Brabant niet ver van de stad Breda. Oosterhout ligt aan de kruising van de A59 en A27 in een bosrijke omgeving waar je een verblijf van een paar dagen of een week aangenaam kunt plannen.

Accomodatie

Buget mogelijkheden

  • Huisje op vakantiepark ’t Haasje van Bea haar telefoonnummer is 06-15398256, e-mail beavanpopering@gmail.com (Let op vogeltjes in huis en er wordt gerookt).
  • De Duiventoren – diverse overnachtingsmogelijkheden

Hotels

  • A-hotel Oosterhout, Waterlooplein 50, 4901 EN Oosterhout. Goede review – betrekkelijke lage kosten
  • Tulip Inn Oosterhout 3-sterrenhotel,  Beneluxweg 1, 4904 SJ Oosterhout
  • Charmehotel Oosterhout, Waterlooplein 50, 4901 EN  Oosterhout, tel: 0162-452003, info@goldentulipoosterhout.nl
  • Gr8Hotel, Beneluxweg 1, 4904 SJ Oosterhout  Is op 5 minuten loopafstand van de opleidingslocatie.

Bed & Breakfast

Vakantieparken

TrainingslocatieCreatief Point
Kanaalstraat 132H
1054XN Amsterdam

Deze training zal plaatsvinden op Creative Point in Amsterdam oud west. Deze schilderachtige buurt zit vol geschiedenis, en je kunt hier veel leuke winkels en restaurants vinden.  Waar de training plaatsvindt zijn er veel restaurants en eetgelegenheden. De locatie zelf heeft een huiselijke kwaliteit en is ontworpen om creativiteit te inspireren. Er is een keukentje met keukengerei waarmee je je eigen lunch kunt bereiden.

Toegankelijkheid

Tram
Tramlijn 17,7 & 1 hebben een halte op +/- 6 minuten loopafstand van de locatie.

Auto
Als u met de auto komt, kunt u gebruik maken van parkeerplekken in de buurt van de locatie. Het tarief bedraagt 6 euro per uur. Er is ook een goedkopere optie beschikbaar op 7 minuten loopafstand voor 3,25 euro per uur bij Parkbee.

Fiets
De beste manier om je in Amsterdam te verplaatsen is met de fiets. Er zijn veel plaatsen waar u fietsen kunt huren. Bijvoorbeeld: https://black-bikes.com

Vanaf het vliegveld
Het duurt tussen de 22 en 30 minuten om van het vliegveld te komen.
Vanaf het vliegveld kunt u elke trein nemen die stopt op metrostation Lelyaan. Vanaf hier neemt u of tram 17 naar station J.P Heijestraat (7 minuten lopen naar de locatie) of tram 1 naar Rhijnvis Feithstraat (6 minuten lopen naar de locatie).

Verblijfsmogelijkheden:

Een overzicht van hotels in de buurt van de locatie vindt u op de website van Creatief punt. Alle hotels die hier vermeld staan, liggen op een afstand van 15 minuten met het openbaar vervoer.

Aristo Ontmoetingscentrum
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam

Reizen: De trainingslocatie ligt vlakbij station Sloterdijk. Vanaf de luchthaven Schiphol duurt het tien minuten om met de trein naar station Sloterdijk te komen. Vanaf het station is het nog eens 7 minuten lopen naar de locatie van de cursus.

Parkeren: Tempelhofstraat 2
in de parkeergarage van Aristo (tarieven)

Accommodatiemogelijkheden*:

Houd er rekening mee dat de informatie die hier wordt aangeboden gebaseerd is op informatie die op het internet is gevonden. De prijzen kunnen zijn gewijzigd. Ook bevat deze lijst niet alle beschikbare opties.

Hostels

Treinloge
Afstand tot de trainingslocatie: 3 minuten lopen
Gemiddelde prijs: €32 (inclusief belastingen) per nacht voor een bed in een compartiment met 6 bedden
Als u op zoek bent naar een bijzondere ervaring kun je dit hostel overwegen. Dit hostel veranderde een nachttrein in een hostel. Je slaapt in een treincoupé met 5 andere mensen. WIFI is hier ook inbegrepen.

Wow Hostel
Afstand tot de trainingslocatie: 11 minuten lopen
Gemiddelde prijs: € 30 (inclusief belastingen en ontbijt) per nacht voor een slaapzaal met 4 of 6 bedden.
Als je op zoek bent naar betaalbare accommodatie kan WOW’s hostel een optie zijn. Op de website staat dat er een mix is van tijdelijke kunstzinnige gasten die hier komen. WOW biedt ook artists-in-residence en culturele activiteiten rondom het complex aan.

Hotels

Meininger Hotel Amsterdam City West
Afstand tot de trainingslocatie: 8 minuten lopen
Prijzen: variërend van €34 tot €91 per nacht, afhankelijk van het type kamer. Ze hebben een eenpersoonskamer, maar ze bieden ook slaapzalen aan. Let op: de belastingen zijn nog niet in de prijs inbegrepen.

Hotel2stay
Afstand tot de trainingslocatie: geen
Prijzen: tussen 100-168 euro per nacht

Amsterdam Teleport Hotel
Afstand tot locatie: 6 minuten lopen

Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk:
Afstand tot locatie: 9 minuten lopen

Urban Lodge Hotel:
Afstand tot locatie: 6 minuten lopen

 Alternatieve opties:
Je zou zelf iets kunnen zoeken met behulp van deze websites:
Airbnb
https://www.booking.com/
https://nl.hotels.com