Docenten

Portretfoto Ina Oostrom

Ina Oostrom

Docent hypnose en hypnotherapie

Ina Oostrom is opgeleid tot OMNI-Hypnotherapeut en docent voor OMNI Hypnosis Training Center® in de OMNI-hypnoseopleiding, OMNI-hypnotherapieopleiding en OMNI-Hypnomed medische hypnoseopleiding. Daarnaast heeft zij tal van specialisatieopleidingen gevolgd en geeft nu les in HypnoKids®, HypnoWaving®, Carcinos, Hypnotic Beauty & Charisma.

Ayla Oostrom

Docent hypnose en hypnotherapie

Ayla Oostrom is opgeleid tot OMNI-Hypnotherapeut en docent voor OMNI Hypnosis Training Center® in de OMNI-hypnoseopleiding, OMNI-hypnotherapieopleiding. Daarnaast heeft zij tal van specialisatieopleidingen gevolgd en geeft nu les in HypnoKids®.

Ayla biedt vanuit haar praktijk, School of Joy, hypnotherapie sessies aan voor kinderen en volwassen.

Portretfoto Tooke Lardenoy

Tooke Lardenoy

Docent HypnoMed

Tooke werkt parttime als anesthesiemedewerker in het Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom. Daarnaast werkt ze als Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut en hypnotherapeut in haar eigen praktijk. Zij is altijd op zoek naar de verbinding tussen de reguliere en de complementaire zorg. Met medische hypnose en hypnotisch taalgebruik is de brug geslagen tussen deze twee werelden.

Portretfoto Marieke Peters

Marieke Peters

Docent Maatwerk in Voeding

Marieke Peters werkt als natuurgeneeskundige en docent Chinese voedingsleer en stofwisseling. Ze is als één van de eerste bezig met de leer van de stofwisseling in Nederland, een uniek concept die baanbrekend is en veel onopgeloste vragen beantwoord wat betreft voeding en gezondheid. Als natuurgeneeskundige werkt ze als gecertificeerd hypnotherapeut en met systemisch werk.

Erich Walker portretfoto

Erich Walker

Docent HypnoCell®

Vice-wereldkampioen en Wereldkampioen, 20 jaar rugpijn, een hartaanval op 35 jarige leeftijd en een burnout op 43 jarige leeftijd. Dit alles liet me zien: Alleen als we van lichaam, hoofd en hart een team maken, kunnen we tegelijkertijd de prestaties en de gezondheid verbeteren. Anders vertragen we onszelf, maar we weten niet waarom.

In Nederland geeft hij de HypnoCell® opleiding.

Portret Stephen Travers

Stephen Travers

Docent Havening Techniques®

Stephen Travers is de directeur van U.K. en International Havening. Hij werkt samen met de makers van Havening, Drs Ronald & Steven Ruden in deze nieuwe neurowetenschappelijke psycho-sensorische benadering voor het genezen van trauma’s. Stephen is de eigenaar van de bekroonde Advanced Hypnotherapy Dublin clinic, gespecialiseerd in het helpen van mensen te overwinnen op angst gebaseerde aandoeningen, trauma’s, stress en vertrouwensproblemen.

Portret Claude Ribaux

Claude Ribaux

Docent activeFlow®

Coach, Organisatie Ontwikkelaar, Ondernemer, Hypnose Instructeur en Bemiddelaar SDM. Geëngageerd als coach, trainer en consultant voor sociale, organisatorische en persoonlijke veranderingsprocessen en conflicthantering, kijk Claude terug op meer dan twintig jaar praktijkervaring als afdelings- en projectmanager, coach en trainer.k.

Portretfoto Annemiek Kruse

Annemiek Kruse

Docent HypnoSlim

Annemiek is eigenaar en oprichter van Anders Afslanken en begeleid al jaren mensen naar een blijvend & gezond gewicht. Zij is gecertificeerd OMNI hypnotherapeut en gecertificeerd Hypnoslim® docent. Daarnaast is zij natuurgeneeskundig therapeut, NLP mastercoach, Enneagramtrainer, BML coach & trainer, evenals (orthomoleculair) voedingsdeskundige.

Portret Joanne Klein Wolterink

Joanne Klein Wolterink

Chakra Balancing

Als wereldwijd erkend geurspecialist adviseert Joanne producenten van etherische oliën, ontwikkelt geuren en brengt daarbij haar jarenlange therapeutische kennis in. Vanuit haar passie voor moeder natuur is het haar missie om wereldwijd iedereen te inspireren om veilig gebruik te maken van zuivere etherische oliën die gemaakt zijn met respect voor mens, natuur en cultuur, dit doet zij door presentaties, workshops en seminars.

Portretfoto Christophe Dierckx

Christophe Dierckx

Docent Flow of Live

Christophe Dierckx is de ontwikkelaar van de holistische hypnose opleiding “Flow of Life”. Daarnaast is hij gecertificeerd OMNI hypnotherapeut en trainer van het Simpson Protocol. Hij is eigenaar van Een Beter Plan waarbij hij al jaren mensen begeleid naar de beste versie van zichzelf. Een brug maken tussen spiritualiteit en hypnose staat hoog op de agenda. Als mede-oprichter en huidig penningmeester van de Belgische vereniging voor hypnose VZW tracht hij mee aan de kar te trekken voor een beter (wettelijk)kader en imago van de hypnosewereld.