Docenten

Docenten HypnoseMentor

HypnoseMentor biedt hypnose- en hypnotherapieopleidingen aan en werkt daartoe samen met docenten die gespecialiseerd zijn op het gebied van hypnose en aanverwante vakgebieden.

Ina Oostrom

Ina Oostrom

Docent hypnose en hypnotherapie

Ina Oostrom is opgeleid tot OMNI-Hypnotherapeut en docent voor OMNI Hypnosis Training Center® in de OMNI-hypnoseopleiding, OMNI-hypnotherapieopleiding en OMNI-Hypnomed medische hypnoseopleiding. Daarnaast heeft zij tal van specialisatieopleidingen gevolgd en geeft nu les in HypnoKids®, HypnoWaving®, Carcinos, Hypnotic Beauty & Charisma

Ayla Oostrom

Ayla Oostrom

Docent hypnose en hypnotherapie

Ayla Oostrom is opgeleid tot OMNI-Hypnotherapeut en docent voor OMNI Hypnosis Training Center® in de OMNI-hypnoseopleiding, OMNI-hypnotherapieopleiding. Daarnaast heeft zij tal van specialisatieopleidingen gevolgd en geeft nu les in HypnoKids®.

Ayla biedt vanuit haar praktijk, School of Joy, hypnotherapie sessies aan voor kinderen en volwassen.

Annemiek Kruse

Annemiek Kruse

Docent HypnoSlim

Annemiek is eigenaar en oprichter van Anders Afslanken en begeleid al jaren mensen naar een blijvend & gezond gewicht. Zij is gecertificeerd OMNI hypnotherapeut en gecertificeerd Hypnoslim® docent. Daarnaast is zij natuurgeneeskundig therapeut, NLP mastercoach, Enneagramtrainer, BML coach & trainer, evenals (orthomoleculair) voedingsdeskundige. Zij heeft zelf overgewicht gehad en daarmee brengt ze niet alleen de nodige specialistische kennis mee, maar ook ervaring over afvallen en op gewicht blijven.

Voor HypnoseMentor is zij een van de docenten van de opleiding HypnoSlim & Maatwerk in Voeding. 

Marieke Peters

Marieke Peters

Docent Maatwerk in Voeding

Marieke Peters werkt als natuurgeneeskundige en docent Chinese voedingsleer en stofwisseling. Ze is als één van de eerste bezig met de leer van de stofwisseling in Nederland, een uniek concept die baanbrekend is en veel onopgeloste vragen beantwoord wat betreft voeding en gezondheid. Als natuurgeneeskundige werkt ze als gecertificeerd hypnotherapeut en met systemisch werk. Meer informatie over haar vind je via haar website Mariekepeters.com.

Erich Walker

Erich Walker

Docent HypnoCell®

Vice-wereldkampioen en Wereldkampioen, 20 jaar rugpijn, een hartaanval op 35 jarige leeftijd en een burnout op 43 jarige leeftijd. Dit alles liet me zien: Alleen als we van lichaam, hoofd en hart een team maken, kunnen we tegelijkertijd de prestaties en de gezondheid verbeteren. Anders vertragen we onszelf, maar we weten niet waarom.

In Nederland geeft hij de HypnoCell® opleiding.