Over ons

Welkom bij HypnoseMentor

Quote over hypnoseBij HypnoseMentor geloven we in de kracht van hypnose en hypnotherapie als middel om mensen te helpen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze technieken mensen kunnen helpen hun eigen potentieel te bereiken en zichzelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen en gewoontes. Er is inmiddels veel wetenschappelijke onderbouwing voor de werking van hypnose en via OMNI hypnosis Training Center wordt bijgedragen aan wetenschappelijk onderzoek hierin. Wij zijn een toegewijd team van trainers en therapeuten die onze studenten opleiden om anderen te helpen met hypnose en hypnotherapie.

Onze missie

We bieden hoogwaardige hypnoseopleidingen aan, gebaseerd op jarenlange ervaring en vakinhoudelijke kennis, met als doel therapeuten en medische specialisten te ondersteunen in hun professionele groei.

Onze visie

Onze visie is om kwalitatief hoogstaande hypnose-educatie te bieden, waarbij we studenten uitrusten met bewezen technieken om mensen te empoweren en hun welzijn te verbeteren.

Onze waarden

Bij HypnoseMentor hebben we een aantal kernwaarden die ons team en onze opleidingen weerspiegelen:

 • Professionaliteit: we zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en professionele hypnose- en hypnotherapieopleidingen.
 • Persoonlijke aandacht: we bieden onze studenten een persoonlijke en ondersteunende leeromgeving, waarin ze kunnen oefenen en vragen kunnen stellen.
 • Praktijkgerichtheid: onze opleidingen zijn gericht op de praktijk, waarbij de theorie wordt ondersteund door praktijkgerichte oefeningen en casestudy’s.
 • Ervaren trainers: we werken met ervaren trainers die hun sporen hebben verdiend in het vakgebied en die gepassioneerd zijn om hun kennis te delen.
 • Evidence-based ondersteuning: Hypnose en hypnotherapie worden ondersteund met wetenschappelijke onderbouwingen. Deze kennis wordt verweven in onze opleidingen.
 • Community: we willen een community creëren waarin hypnose-enthousiastelingen zich kunnen verbinden en van waaruit zij ondersteunt kunnen worden.

Onze opleidingen

Deelnemers OMNI trainingWe bieden verschillende opleidingen aan op het gebied van hypnose en hypnotherapie, van beginner tot gevorderd niveau. Onze opleidingen zijn ontworpen om onze studenten de vaardigheden te bieden die nodig zijn om hypnose en hypnotherapie effectief toe te passen. Onze opleidingen zijn:

 • OMNI Hypnosis Training Center: Wij bieden hypnose- en hypnotherapieopleidingen aan via het wereldbekende OMNI Hypnosis Training Center, met meer dan 20 vestigingen wereldwijd. Deze opleidingen zijn gebaseerd op de hypnose- en hypnotherapieprotocollen van het OMNI Hypnosis Training Center.
 • Basistraining hypnose: Deze opleiding biedt een uitgebreide kennismaking met hypnose. De studenten leren hoe ze hypnose kunnen toepassen om veranderingen te bewerkstelligen in het gedrag van hun cliënten.
 • Gevorderde opleiding hypnotherapie: Deze opleiding is bedoeld voor degenen die hun vaardigheden willen verbeteren en zich verder willen specialiseren  in technieken van hypno-analyse om op zoek te gaan naar de oorzaak van een probleem en het te verzachten of elimineren.
 • Specialisaties: Deze opleiding biedt de mogelijkheid voor onze studenten om diverse specialisaties te leren op het gebied van hypnose- en hypnotherapie alsmede andere vakgebieden. 

Ons team

Docenten team fotoOnze docenten hebben allemaal hun sporen verdiend in de hypnosewereld en zijn stuk voor stuk gepassioneerd en ervaren. We zijn trots op ons team van enthousiaste en gedreven opleiders die kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Onze docenten zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ook inspirerende mentoren die onze studenten begeleiden en helpen bij hun persoonlijke en professionele groei.

Onze HypnoseCommunity

Naast onze opleidingen, hebben wij een geweldige HypnoseCommunity opgericht voor iedereen die geïnteresseerd is in hypnose, of je nu een beginner bent of een ervaren professional. In onze community kun je alles vinden wat je nodig hebt om je kennis en vaardigheden te verbeteren, van audiobestanden tot video’s en wetenschappelijk onderzoek.

Accreditaties

Onze organisatie is geaccrediteerd door de NRTO. Onze opleidingen zijn door diverse beroepsorgansaties geaccrediteerd, waaronder GATregisterinstellingen, KTNO en meer.  Wij zijn erkend door het CRKBO als beroepsopleiding, waardoor wij onze opleidingen vrij van btw kunnen aanbieden. Daarnaast beschikken wij over de benodigde accreditaties om onze opleidingen via het STAP-Budget aan te bieden.

Feedback van studenten

Bij HypnoseMentor krijg je niet alleen een waardevolle en bijzondere opleiding tot hypnotherapeut, maar ook persoonlijke aandacht en ondersteuning van gepassioneerde trainers. De opleidingen zijn praktijkgericht, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en onderzoeken en bieden de hoogste kwaliteit die mogelijk is in het vakgebied. Wij zijn trots om deel uit te maken van OMNI, wereldleider op het gebied van hypnose en hypnotherapie, en we blijven ons ontwikkelen en innoveren in ons vakgebied. Onze studenten geven in de geverifieerde feedback de volgende kernkwaliteiten van onze organisatie aan: Visual van review

 1. Zeer professionele organisatie
 2. Praktijkgerichte opleiding
 3. Veel persoonlijke aandacht
 4. Ruimte voor oefenen en vragen
 5. Heldere en duidelijke lesstof
 6. Combinatie van kennis en ervaring
 7. Toepasbaarheid in de praktijk
 8. Enthousiaste en gedreven opleiders
 9. Evidence-based onderbouwing
 10. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 11. Ervaren en bekwame docenten
 12. Goede prijs/kwaliteit verhouding