Erkende hypnoseopleidingen

De OMNI-hypnoseopleidingen leiden op tot een erkend diploma. Hieronder een overzicht van de diverse erkenningen.

College deal CatcollectiefCAT logo

Het Catcollectief is een vernieuwende beroepsorganisatie welke laagdrempelig zorgverleners toelaat. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd voor het Catcollectief via Gatregisteropleidingen.
Inschaling bij het Catcollectief hangt mede af van je vooropleiding op HBO niveau. Je kunt je niveau van inschaling navragen via de Chatfunctie op de homepage van het Catcollectief. Via het Catcollectief worden de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en aansluiting bij een klacht- en tuchtrechtinstantie  (vereiste vanuit de wetgeving WKKGZ) collectief geregeld via de GAT geschilleninstantie en de BAT verzekeringen.

Collegedeal

Er is een speciale afspraak met HypnoseMentor als opleidingsinstituut voor haar studenten. Je kunt je aanmelden als student bij het Catcollectief. Je betaalt zolang je nog geen therapeut bent uitsluitend de kosten voor het GAT (Klacht- en tuchtrecht) en BAT (Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering) en je bent een jaar lang gratis lid van het Catcollectief. Het jaar daarop zolang je student bent kun je dat lidmaatschap gratis vernieuwen. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

NRTO accreditatie

NRTO logoHypnoseMentor is geaccrediteerd door de NRTO. Naast het feit dat dit een keurmerk is voor kwaliteit als opleidingsinstituut kunnen we opleidingen aanbieden die in aanmerking komen voor subsidie tot € 1000 via het STAP-budget.

Accreditatie door KTNO

KTNO logoOnze opleidingen worden o.a. erkend door het KTNO. Het KTNO is een accrediteringsinstituut dat voor verschillende beroepsverenigingen de accreditatie verzorgd. Via de KTNO wordt o.a. erkend door VBAG,  VVET,  NVST.

ISO 9001 keurmerk

De OMNI-hypnoseopleidingen hebben sinds maart 2015 wereldwijd het ISO-9001 keurmerk. Daarnaast heeft het hISO 9001 keurmerkypnotherapieoproces eveneens het ISO 9001 keurmerk. Het ISO-9001 keurmerk is een belangrijk keurmerk ten aanzien van de kwaliteit van de organisatie.

CRKBO geregistreerd

HypnoseMentor is een door CRKBO erkend beroepsopleiding. Dat wil zeggen dat de opleidingen vrijCRKBO logogesteld zijn van btw indien ze gevolgd worden in het kader van het leren van een nieuw beroep of als de opleiding anderszins beroepsmatig wordt gevolgd.

BATC

De diverse hypnoseopleidingen worden erkend als bij- en nascholing door het BATC.

De voordelen van een OMNI erkende hypnose- en hypnotherapie opleiding

  • OMNI Hypnosis Training Center is geen eendagsvlieg en is ingebed in een groter geheel. Dat betekent dat je altijd kunt terugvallen op het hoofdkantoor in Zwitserland, van waaruit de kwaliteit van de opleidingen en de docenten wordt bewaakt.
  • Onze beroepsopleidingen richten zich op professionals, hetzij als zelfstandig therapeut, hetzij als toegevoegde kennis aan het bestaande beroep.
  • Wij zien in onze opleidingen veel hypnotherapeuten die opnieuw de opleiding komen doen, omdat ze op zoek zijn naar verdieping van het materiaal en goed willen begrijpen hoe hypnose werkt. De kennis en informatie die je in onze opleidingen meekrijgt is gedurende meer dan 40 jaar in de praktijk opgebouwd. Daarnaast ontvangen alle docenten van OMNI een opleiding voordat ze de OMNI hypnose- en hypnotherapieopleiding mogen doceren.

Gratis informatieavond hypnose- en hypnotherapieopleidingen

Gedurende het hele jaar ben je welkom op een van onze gratis informatieavonden. Je krijgt hier antwoorden op vele vragen rondom hypnose. Ook wordt een demonstratie gegeven. Verder ontvangt je informatie over de diverse hypnose- en hypnotherapieopleidingen en wat je met de behaalde diploma’s kunt doen.

Meld u aan voor de gratis informatieavond
Klik hier om aan te melden