Hypnose specialisatieopleidingen

HypnoKids®

kind in gras

Het werken met kinderen met hypnose is geheel anders dan met volwassenen. In deze opleiding leer je wat de grote verschillen als je gaat werken met kinderen.

HypnoCell®

Blauwe cellen

In deze hypnoseopleiding leer je werken op cellulair niveau voor versneld herstel en het vertragen van het verouderingsproces op telomeer niveau.

HypnoSlim

dame op weegschaal

HypnoSlim is een driedaagse veelomvattende opleiding waarbij je leert multidisciplinair te werken met afvallen en andere eetproblemen.

Maatwerk in Voeding

Maatwerk in Voeding is een bijzondere specialisatieopleiding welke je leert kijken naar voeding vanuit de voedingsleer vanuit de Chinese voedingsleer

Havening Techniques®

handen wrijven

In deze unieke en baanbrekende training ontdek je hoe je de Havening Techniques kunt bij angststoornissen, trauma’s, verslaving  en meer.

activeFlow® Actieve Waakhypnose

springend moeder en kind

Door middel van beweging in een alerte hypnose gaan, vergelijkbaar met runners high om vervolgens met allerlei hypnose technieken te kunnen werken.

Neuroplasticiteit en HypnoWaving®

Ogen en neuronen

De opleiding over neuroplasticiteit, de werking van de hersenen en hersencellen en Hypnowaving (EMDR en hypnose).

CARCINOS

familie

Hypnosetechnieken die kunnen worden ingezet om mensen te ondersteunen die geconfronteerd worden met kanker of een andere (ernstige) ziekte.

Complete Virtuele Maagband

vrouw met overgewicht

Leer werken met afvallen door het plaatsen van de virtuele maagband. Leer wanneer je dat wel en niet kunt inzetten om de cliënt te helpen minder te eten.

Menu