Testimonials

Op deze  pagina leest u de testimonials van cliënten van HypnoseMentor. Wij volgen tijdens tijdens de sessie de uitgangspunten van het OMNI Hypnotherapieproces dat als eerste wereldwijd ISO 9001 is gecertificeerd.

Hallo Ina,

Het is mij vandaag gelukt om in diepe staat van ontspanning de behandeling te ondergaan.
Het spiraal was vastgegroeid en de arts kon het in vijf keer trekken loskrijgen, er is een wond gemaakt. (wat helemaal geen zeer deed!) En de arts vertelde later dat hij ook heeft gesneden met een mes, ook niets van gevoeld. Ik zo blij dat ik naar jou ben toegegaan. Ik had zo’n sterk gevoel dat me iets moeilijks boven het hoofd hing en ik wilde het met jou uitzoeken en oplossen. Je hebt het zo goed gedaan. Je hebt mij een kostbaar bezit gegeven voor het leven. De hypnose-bandjes hebben ook fantastisch meegeholpen.
Ik heb de arts kort vertelt over zelfhypnose en de invloed van de woorden pijn en zeer. Over het laatste wist hij veel en gebruikte het al in zijn professie. Over hypnose heeft hij niets gezegd maar stond er wel voor open. Ik ben jouw flyer vergeten mee te nemen, dit wil ik hem de volgende keer geven. Zusters waren verwonderd over de methode die ik gebruikte, vonden het sterk, maar waren nog niet om.
Tijdens de behandeling:
Nadat ik de arts een ja woord gaf om te beginnen, hield ik mijn ogen hield ik gesloten, had mooie rode kleuren/ bloemen in gedachten en zei alsmaar tegen mezelf: dieper dieper dieper. wanneer er iets nieuws ging komen. Ik vergat om in de abc fase in te gaan, had nog dieper kunnen gaan, maar ik was helemaal slap en voelde geen pijn. alleen een heel oncomfortabele druk. Hier ademde ik kalm doorheen. Marc raakte mijn voorhoofd aan en heeft mij uit de staat gehaald toen het klaar was , terwijl ik de arts en assistente eerder al hoorde zeggen dat het spiraal eruit was. Ik wilde niet uit hypnose komen.  Vlak nadat ik uit hypnose was voelde ik een stevige pijn en duizeligheid opkomen die nog lang na behandeling aanhield. Ik mocht op een bed bijkomen kreeg thee met honing van de lieve zuster.
Onderweg en thuis had ik een pijnlijk naar gevoel in mijn buik, tot ik bedacht dat ik gewoon weer in hypnose kon gaan……
Heel erg bedankt Ina. Tot de volgende keer.
Lieve groetjes
Jessica

Mei 2016

November 2015

Hier is dan eindelijk de evaluatie over de afspraak van 17 september.
Er is veel gebeurt/veranderd en het was een dag om nooit te vergeten.
Allereerst wil ik je bedanken voor jou hulp. Jouw sterke houding en duidelijkheid gaven mij vertrouwen en je zachte manier van aanraking werkte enorm kalmerend en troostend. Jouw kracht heeft mij geïnspireerd. Ik heb veel bewondering voor wat je doet.
Wat er precies is veranderd:
De eerste vier weken na de hypnose heb ik veel gehuild. Er zijn nog conflicten met mezelf opgetreden waarbij ik mijzelf sloeg, maar lang niet zo vernietigend als ik daarvoor deed. De behoefte werd steeds minder. Het is ook net of ik word tegengehouden en ik een andere manier vind om met het gevoel om te gaan. Daarbij helpt het een hand op mn hart te leggen en het gevoel te aanvaarden. En de aardingsoefening helpt altijd (als ik het niet vergeet).
Het mooiste van alles is dat ik mijn moeder (echt) heb vergeven en dit zie je terug in onze relatie. Het is net of ik nu haar leuke kant duidelijker zie. Ik kan de liefde die ze geeft nu accepteren, dat lukte voorheen niet. Ik spreek mijn moeder nu vaak en het is heel gezellig. Mijn moeder doet ineens haar best om open en eerlijk te zijn over het verleden, ik denk omdat mijn houding nu ook meer open is naar haar toe. (Moeder weet nog niet dat de behandeling over haar ging).
Wat ik heel fijn vond van jou Ina, is dat je voor mij bent opgekomen tijdens de hypnose. Ik moest mij verplaatsen in de rol van mijn moeder. Ze was naar mij toe afkeurend en onbereikbaar. Toen jij mijn moeder vertelde wat ze verkeerd deed en haar goed de waarheid zei, reageerde mijn moeder verhard. Maar jij hield vol en nam het op voor kleine Katie. Toen brak mn moeder, kon ze fouten toegeven en kwamen ook de tranen. Superlief, zo’n mooie ervaring dat had nog niemand voor mij gedaan.
Ik dacht dat ik misschien niet te helpen zou zijn. Maar het gevolg is dat ik nu nadenk over oplossingen die realistischer zijn en geen kwade zin hebben:) Ik vertel iedereen die ik denk die zou willen, over hypnose, maar ze willen niet, net als ik eerst niet durfde. Blij dat ik het toch heb gedaan.
Nog iets grappigs is dat ik makkelijker met mensen om kan gaan. De hooggevoeligheidstest scoor ik hoog, dat verklaard waarom ik mij vaak ongemakkelijk voelde en overweldigend voelde in drukke ruimtes. Ik heb door de behandeling geleerd mijn grenzen beter te bewaken. Ik heb ook minder angst mezelf te uiten en ben dan niet meer zo bang voor de gevolgen (dat mensen er iets van zouden vinden).
Wat ook lukt is dat ik nu een betere vrouw voor mijn vriend ben. Ik kan hem nu beter met rust laten, stel mij minder afhankelijk op heb meer zelfvertrouwen.
Ik ben benieuwd of alles wat er tijdens de behandeling gedaan is nog verder vorm gaat krijgen of dat er nog een blokkade zit. Dit vraag ik mij af omdat ik niet gelijk van het slaan af was. Soms heb ik ook twijfel of ik mij wel genoeg heb ingeleefd, want ik was tijdens de behandeling wel voorzichtig met praten, wat onrustig en onwennig. Heb wel weinig gesproken omdat ik dacht of ik het wel kon zeggen. Het kon beter denk ik dan. Ik weet nu dat mijn verhaal bij jou goed aankomt en je er wat mee kunt. Dat ik bewuster wordt en het kan veranderen. Wat een heerlijke gedachten.
Op dit moment ben ik aan het zoeken naar hoe ik met mensen om moet gaan en vooral met wie. Ik heb de neiging mensen advies te geven waar ze niet om vragen. Dat drammen is minder geworden, nog niet wat ik wil, maar dat is misschien ervaring. Ik vind het leuk waar ik nu sta in het leven. Bedankt voor alles! Voor de helderheid.
Lieve groet,
Katie

September 2015

Beste Ina,
Het is alweer 2 weken geleden dat ik mijn hypnose sessie bij jou gehad heb, hoog tijd voor een update!
Vanaf het moment dat ik bij jou vertrok voelde ik een rust in mijn lijf die ik lange tijd niet ervaren heb.
De eerste gedachtes over recente familiegebeurtenissen kwam ongeveer een dag later.
Tot mijn verbazing deed het mij helemaal NIKS. Ik moest er zelfs om lachen.
Ik heb heel erg gemerkt dat als ik aan mijn vader denk het niet meer zwaar voelt. Het voelt meestal neutraal en soms zeer goed.
Het voelt alsof er een ontzettende last van mij af is gevallen in slechts 1 sessie.
Onwerkelijk!
Tegelijkertijd komt mijn ”gretigheid” naar voren om meer aan mezelf te werken
De mogelijkheden van zelfhypnose lijken mij erg interessant. (stressmanagement, concentratie,zelfvertrouwen, slapen, coma, etc)
Misschien kun je mij adviseren wat het beste is.
Heel erg bedankt voor alles en ik weet zeker dat wij elkaar nog spreken!
Fijn weekend.
Marc

Juni 2015

Vier weken geleden ben ik met Marieke* bij u geweest. Ik kan u met een opgelucht hart laten weten dat het goed gaat met haar. Ze heeft nauwelijks tot geen boze buien meer gehad sinds de hypnose en slaapt zonder luier.

Haar vader is inmiddels vertrokken naar Servië, dit kregen we later te horen. Dit was even moeilijk voor Marieke, maar inmiddels heeft ze het hier niet veel meer over.

Mijn dank is dan ook enorm groot voor uw hulp, want ik heb mijn vrolijke meisje weer terug!

En ik heb me tot doel gesteld ook te leren om hypnose therapie te gaan geven zodra de financiën dat toe laten. Wat een geweldig beroep heeft u! 

* De naam is vanwege privacy redenen veranderd.

Mei 2015

Het is denk gelukt is de bestanden te downloaden.
Maar ik moet je nu al bedanken het gaat zo goed ik slaap al
de hele week zonder pijn en ook mezelf in hypnose brengen lukt
nog steeds ik vind het zo wonderlijk.
Hartelijk dank hiervoor.

Maart 2014

Het is alweer even geleden dat ik bij je was en ik zou je laten weten hoe met mij gaat. Het gaat heel erg goed al op de terugweg had ik het gevoel dat mijn hoofd veel helderder was en dat is nog steeds zo. Het is ongelofelijk ik voel me als het ware “bevrijd” en dat is heel erg prettig. Een mens draagt toch, meestal onbewust, een hoop ballast met zich mee.

Ik ben heel dankbaar dat je me hebt willen en kunnen helpen. Ik wilde als een blijer mens door het leven gaan en dat is helemaal gelukt. Mijn man verbaast zich er zeer over dat zoiets mogelijk is en is ook heel blij met het resultaat.

Februari 2014

Hier een blij bericht vanuit Goes! Wij zijn weer thuis na een fantastische reis naar Australië. De lange vluchten zijn prima gegaan. Wel voor in het vliegtuig gezeten maar geen paniek momenten gehad. We hebben ook in Australië 3 binnenlandse vluchten gehad in kleine vliegtuigen waar in ik NIET voorin zat maar op de derde rij. Ook deze zijn prima verlopen. In Melbourne zijn we op de eureka tour geweest deze is 88 verdiepingen waar je in een lift in 40 sec naar boven wordt geschoten. Genoten van een prachtig uitzicht over de stad.Op NYE waren we uiteraard in Sydney waar we met 1.6 miljoen mensen naar het vuurwerk hebben gekeken. In grote drommen mensen gingen we na afloop weer naar het hotel, ook hier geen problemen gehad. In grote lijnen is alles prima verlopen en fijn dat de angst niet bij mij opkwam. Op kleine momenten was mijn ademhaling wel eens ontregeld ( toch last van een beetje spanning) maar dat was snel onder controle. Kortom de sessie bij jou heeft mede ervoor gezorgd dat onze reis zo fijn is verlopen. Hiervoor mijn hartelijke dank.

Januari 2014

Beste Ina en therapeuten,

Ik ben dankbaar dat ik onderdeel mocht zijn van jullie grensverleggende sessie. Ik vond het erg spannend met zoveel mensen en ogen op me gericht. Maar ik voelde me ook veilig in een warm, integer en deskundig bad.Er zijn prachtige dingen gebeurd waarvan ik weet dat het mijn levenlang positieve invloed op me zullen hebben. Er is nog steeds van alles bij mezelf in werking en ik voel dat het goed is.Sindsdien heb ik meer rust in mezelf en is er een zwaarte van me afgevallen. Ook de tweede nacht heb ik mezelf op een zachte glimlach mogen betrappen waarmee ik in slaap viel.Ik ben een ongelofelijke geluksvogel dat ik onderdeel mocht zijn van jullie onderzoek. Dank jullie wel, lieve deskundige mensen! Jullie helpen het verschil te maken in de wereld! Anne

—–

Hey Ina, altijd wel spannend hé, als je een mail ontvangt met als titel ‘feedback’ ;-) Maar in mijn geval is het zeker een positieve feedback. Ik merk dat ik al veel warmer ben tegenover mijn cliënten, zaterdag nog gewerkt met een paar mensen, verschil van dag en nacht! Ik voelde mij echt verbonden, en zij merkten dit natuurlijk wel op, waardoor de resultaten merkbaar beter waren. Ik zal in de toekomst zeker nog een keertje komen voor iets anders bij jou.Ik wens jou het allerbeste! Isa

—–

We hadden afgesproken dat ik na een paar weken zou laten horen hoe het met mij gaat.
Na de sessie die wij hebben gedaan is er voor mij gevoel veel verandert.
Op een bepaalde manier kan ik veel meer aan, en hebben, voel ik me stukken beter en lekkerder in mijn vel.
De onderwerpen of meer gezegd de problemen waar ik tegen aan liep, keer op keer zijn voor mijn gevoel niet zo duidelijk aanwezig meer en probeer ik mijn valkuilen te accepteren en het niet zo zwaar te maken voor mezelf.
De lading is van heel veel dingen af, het houd mij niet zo veel meer bezig.
Ik probeer meer te genieten van de positieve dingen die op mijn pad komen, en probeer die dan ook als zodanig te ontvangen.
Het emotionele stuk, is nog wel heel erg aanwezig.
Ik denk dat dat er bij hoort, er is toch een verandering in werking gezet en mijn emoties heb ik lang weg gestopt.
En af en toe komt dat een beetje naar boven, soms een beetje te erg.
Al met al voel ik me stukken beter en sterker, en is genieten meer naar de voorgrond gekomen.
Het is heel mooi wat jij met een sessie kan bereiken.
Ina ik wil je nogmaals bedanken voor de tijd en de energie die je in mij gestoken hebt.
Mocht ik iemand tegenkomen die bepaalde problemen heeft zal ik die zeker vertellen van mijn ervaringen en door sturen naar je.

December 2013

Aan het eind van het jaar heb ik nog even de behoefte om je te mailen over mijn veranderingen.
Ik ben erg blij dat ik een behandeling/sessie bij jou heb ondergaan; mijn leven is zo veel prettiger geworden en tot op de dag van vandaag ervaar ik nog steeds een positieve verandering.
Alles op een rijtje zettend kom ik tot de volgende veranderingen:

  • Ik denk wel na over zaken maar pieker niet meer over zaken; en dat is zoveel prettiger!
  • Ik maak mijn mening duidelijk naar anderen gebaseerd op feiten en mijn overwegingen maar niet meer altijd om anderen te pleasen.  Ik kan beter bij mijn mening blijven zonder me schuldig te voelen of ik hiermee anderen teleurstel. Ik ben niet meer verantwoordelijk voor het geluk van anderen.
  • Als iemand een kritiek punt op mij of mijn handelen op het werk heeft; kijk ik eerlijk terug om mijn handelen gebaseerd op feiten.
  • Ik kan en mag (eindelijk) aan mezelf toegeven dat ik een goede en professionele coach ben zonder arrogant te zijn.
  • Mijn echtgenoot merkt dat ik standvastiger ben geworden en vraagt soms of hij nu te maken heeft met een nieuwe vrouw.

Nou, dit wilde ik je toch nog even laten weten! Ik wens jou en je dierbaren heel fijne feestdagen toe en een fantastisch 2014! Met vriendelijke groet.

September 2013

Ik kijk met verbazing en positiviteit terug op de sessie bij jou. Ik vond het prettig dat de vragen die je stelde feitelijk waren en dat jij zo in een korte tijd informatie over mij kon verzamelen om met mij de sessie te doorlopen. Zeker de eerste weken bespeurde ik veranderingen en was ik er in mijn hoofd wel veel mee bezig; nu is dat allemaal wat genormaliseerd. Ik merk de volgende veranderingen op:

  • Ik constateer feiten zonder waardeoordeel over mezelf (of anderen).
  • Ik ben ‘s nacht wel even wakker maar heb geen negatieve gedachten over mijn handelen of uitspraken. Ik constateer dat ik wakker ben maar wel lekker en warm in bed lig….
  • Ik voel me bevrijd en ontspannen.
  • Het lijkt er op dat ik mezelf van binnen relativerend toespreek. En wat kordater mezelf toespreek.
  • Ik kan mezelf uit een negatieve gedachte halen door me te concetreren op een boom of kleur.
  • Ik ervaar een nieuwe situatie!

September 2012

Na lang gelopen te hebben met pijn en verdriet,ben ik terechtgekomen bij Ina.
Oostrom.De hypnose bij Ina heb ik positief ervaren,.Ik heb mezelf altijd zwaar gevoelt,niet wetende waarom.Tijdens de hypnose kwam er aan het licht dat ik een medereiziger had.Dit was het zware gevoel wat ik niet kon plaatsen.Om dit kwijt te raken moest de medereiziger in het licht geplaatst worden.Dit ging gepaard met heel veel pijn en verdriet,De reiziger wilde mij niet los laten omdat er een band was ontstaan. Na de sessie voelde ik me licht en vrij alsof ik herboren was.Wat een opluchting,nu kan ik verder zonder blokkades.Het zal nog even duren voordat ik mij gestabiliseerd heb. Mensen met pijn,blokkades en verdriet mijn advies is niet bang te zijn want het help zo een hypnose te ondergaan om sterker in het leven te staan. dank je wel Ina groetjes Roos

Januari 2013

Testimonial inzake het wegnemen van angst voor het rijden op de snelweg.
Ik wil je vertellen dat het autorijden zo goed gaat.
Hoewel ik nog niet alleen gereden heb, heb ik afgelopen tijd enorm veel op de snelweg gereden. Meteen na jullie bezoek in de spits naar Amsterdam en den Haag. En als klapper op de vuurpijl van Londen naar huis gereden via Calais. Dus dat betekende in Engeland ook links rijden, ook op de autoweg!
Het is verbazingwekkend hoe goed het gaat. Ik voel me veel relaxter achter het stuur.
Wonderbaarlijk. Nu nog het alleen rijden Maar ik heb nu wel veel vertrouwen opgebouwd door eerst samen te rijden, dat is nu heel anders nu het goed gaat. Je begrijpt hoe dankbaar ik je ben!
Ik houd je op de hoogte en ben nog wel een keertje geïnteresseerd in de zelfhypnose waar je het over had.

September 2012

Lieve Ina,
Ik ben 52 jaar en heb in mijn jeugd (11 j.) een traumatische ervaring beleefd .
( mijn vader overleed aan een hartaanval ).
Door de jaren heen dacht ik het verwerkt te hebben.
Totdat ik weer getriggerd werd door heftig verdriet, in ons gezin.
Door onze buurman ben ik bij Ina Oostrom terecht gekomen.
Onder hypnose heb ik met behulp van Ina het verdriet in mijn lichaam losgelaten.
Ik voel me bevrijd van verdriet wat ik ongemerkt meedroeg.
Als ik nu moe en / of verdrietig voel heb ik van Ina geleerd onder zelf hypnose naar een mooie
rustige plek te gaan waar alles goed en prettig is.
Daarna voel ik me weer fris in het hier en nu.
Deze ervaring wil ik graag met mensen delen om hun voordeel mee te doen.
Lieve groeten

September 2011

‘Net een leuke zelfhypnose gedaan “stressmanagement” van collega Ina Oostrom. Een aanrader. Rob

April 2011

‘Hypnose heeft voor mij veel gedaan. Het helpt bij lichamelijke problemen. Mij heeft het geholpen om de bloeddruk te verlagen. Maar ook problemen diep verborgen in de geest waarvan je zelf niet beseft hoeveel invloed het heeft op je leven, kunnen opgelost worden. Dat is ook met mij gebeurd, dank je wel Ina. Nelleke’

Maart 2011

‘Wat mij verbaasde na de behandeling met hypnose – ik ben diabeet – dat mijn bloed suikers naar beneden gingen en dat zet nog steeds door. Daardoor hoef ik gelukkig geen injecties te gaan gebruiken. Verbazingwekkend. Peter’

November 2010

‘Na een jaar van doktoren, specialisten, medicatie en psychologen werd ik niet beter en vond men geen verklaring voor mijn medische problemen. Mijn klachten werden niet beter, totdat Ina aanbood mij te begeleiden in diverse sessies. Bij de eerste sessie heb ik onverwerkt verdriet uit mij jeugd verwerkt en kon ik die periode afsluiten, zodat ik nu eindelijk zelf beter kan worden. Sinds die sessie ben ik in staat anders tegen mensen aan te kijken en te vertrouwen. Dat heb ik lang niet gedurfd. Zelfs de mensen die echt van mij houden duwde ik onbewust weg. Bij de tweede sessie zijn we gaan werken aan mijn medische probleem. Ik voelde al de negatieve energie uit mij getrokken worden, en voelde de liefde in mijn hart warmer dan ooit te voren. Tijdens de sessie kreeg ik de antwoorden hoe ik het aan moest pakken, en dat heb ik ook gedaan Mijn relatie is nieuw leven ingeblazen. Sinds die sessie zijn mijn fysieke problemen aan het verminderen zonder medicatie. Onvoorstelbaar dat iets wat zolang geleden gebeurd is zoveel invloed heeft in je leven en dat je daar 35 jaar mee rondloopt.’
Liefs Angel

Februari 2010

Hi Ina, Just letting you know that your ultra height session was amazing. Your love and dedication as a hypnotist shows through by your care for your client. I would highly recommend Ina as a hypnotist. Great Job, and thank you so much.
Minhee from California.

September 2009

• ‘Ik heb nu diverse behandelingen bij de tandarts en de paradontoloog achter de rug en ik kan niet anders zeggen, dan dat ik bij de wortelkanaalbehandelingen echt weg was. Ik kon zelfs de behandelingen bij de paradontoloog zonder verdoving doen! Ik was erg rustig en kon mijzelf goed onder controle houden. Er zijn uiteraard de normale zenuwen als je gaat. Maar bang ben ik niet meer. De laatste behandeling is twee weken geleden en ik was totaal van de wereld, het was voorbij voordat ik er erg in had.
Dus het betekent onzettend veel voor mij dat ik dit nu bij de tandarts toe mag passen, met de hulp die ik van je kreeg! Ik kan je er eigenlijk niet vaak genoeg voor bedanken. Ik prijs het ook bij de tandarts aan! Ik kan het iedereen aanraden om dit te gaan leren, je weet niet wat je meemaakt.
Simone.’

Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Word gratis lid van de Hypnosecommunity

Krijg meteen toegang tot gratis zelfhypnoseaudio’s, links naar video’s over hypnose, DIY (Do it yourself) video’s, en veel informatie over hypnose.
hynosecommunity.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Video deze link kun je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief.