Hypnotherapie

Nieuw online sessies

Vanaf 26 maart bieden wij de mogelijkheid voor online sessies van één uur met behulp van amygdala depotentiëring. Deze nieuwe techniek komt uit de Verenigde Staten en is krachtig in het aanpakken van allerlei angsten, chronische pijn en nog veel meer. In deze tijd biedt het de mogelijkheid om verantwoord op afstand online te werken. Klik hier voor meer informatie.

Hypnose en hypnotherapie

Moderne hypnosetechnieken worden ingezet voor een veelvoud van psychische en fysieke klachten en werken snel en bijzonder doeltreffend voor angsten, fobieën, gewichtsproblemen, depressies, burn-out, bedplassen, stotteren, dwangmatig gedrag, concentratieproblemen, impotentie, pijnbestrijding bij chronische pijn, fantoompijn, fybromyalgie, pijnloos bevallen, stressmanagement, stoppen met roken,  ADHD, pijnbestrijding, migraine, nagelbijten en veel meer.

HypnoseMentor werkt met directe hypnose volgens de methoden en technieken van Dave Elman. Eén van de grondleggers van moderne hypnotherapie. Om de oorzaak van een probleem te vinden en op te lossen wordt hypnoanalyse toegepast. Daarmee onderscheidt deze vorm van hypnotherapie zich wezenlijk traditionele spraaktherapieën. HypnoseMentor is gediplomeerd door het gerenommeerde instituut OMNI Hypnosis Training Center®.