Hypnoseafspraak maken

Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Word gratis lid van de Hypnosecommunity

Krijg meteen toegang tot gratis zelfhypnoseaudio’s, links naar video’s over hypnose, DIY (Do it yourself) video’s, en veel informatie over hypnose.
hynosecommunity.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Video deze link kun je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief.Via onderstaande afspraak module kun je met hypnotherapeut Ayla Oostrom van School of Joy een afspraak boeken op de dinsdagen en woensdagen op onze locatie. Zij geeft sessies voor kinderen, volwassenen en daarnaast kun je een krachtige ontspanningstechniek leren met zelfhypnose. Selecteer daartoe het juiste afspraaktype. 
 

 

Via deze website kunt u een afspraak maken met Ayla Oostrom van School of Joy.

De kosten voor een reguliere hypnoseafspraak bedragen € 150 per sessie. De sessieduur kan variëren van ca. 90 minuten tot ca. 120 minuten. In de regel hebben wij 1-2 sessies nodig. Kindersessies duren ca. 45-60 minuten. Hypnose is teamwerk. Wij zijn afhankelijk van een optimale medewerking van de cliënt en kunnen daarom geen garanties geven voor ons werk.

Belangrijk

Op de hypnosesessies  van Ayla Oostrom zijn de algemene voorwaarden van de School of Joy van toepassing.

Ayla OostromAyla Oostrom is gecertificeerd OMNI hypnotherapeut en is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen en specifiek kinderen om hen vanuit hun eigen authenticiteit in hun kracht te zetten. Zij heeft veel ervaring op het gebied van gedrag- en leerproblemen vanuit haar achtergrond uit het basisonderwijs. Daarnaast is zij ervaren met het werken met kinderen vanuit andere culturen. Zij heeft diverse cursussen gevolgd waaronder over geweldloze communicatie en deze kennis weet zij in te zetten in combinatie met de hypnotherapie. Zij verzorgt op onze locatie hypnotherapiesessie vanuit haar eigen bedrijf School of Joy.

Ina Oostrom SHIna Oostrom is OMNI hypnotherapeut directeur en DCI (Designated Certified Instructor) van OMNI Hypnosis Training Center® Netherlands. Over Hypnose zegt zij: “Het hypnosevak heeft mij gegrepen door de unieke mogelijkheden die het biedt om in korte tijd positieve duurzame veranderingen in lichaam en geest te bewerkstelligen. Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen de krachtbronnen te mobiliseren die van nature al aanwezig zijn. De kracht van hypnose zie ik keer op keer bewezen in de positieve veranderingen bij mijn cliënten.” Zij geeft opleiding in hypnotherapie en daarnaast allerlei masterclasses zoals medische hypnose, Hypnokids® hypnose voor kinderen, Carcinos hypnose voor ondersteuning bij kanker en ernstige ziekten, HypnoWaving® en nog meer. In 2015 heeft zij de prestigieuze onderscheiding gekregen: The Gerald Kein Award for Excellence in Hypnotism. Als opleider hypnotherapie is zij breed geschoold op een veelvoud van klachten en ze werkt met zowel kinderen als volwassenen. In 2017 is haar boek “Hypnose de sleutel tot eigen kracht” uitgegeven in de Nederlandse taal.

Op dit ogenblik zijn in verband met overvolle agenda geen individuele afspraken met haar te boeken.

 

Zowel HypnoseMentor als School of Joy zijn aangesloten bij het Klachtenportaal Zorg in het kader van de wetgeving WKKGZ.

Hieronder kunt u de relevante documenten downloaden.