Selecteer een pagina

Hypnoseafspraak maken

Hypnose werkt!

In verband met een vol geplande opleidingsagenda zijn afspraken voor hypnotherapie maar zeer beperkt mogelijk gedurende het jaar.

We adviseren om de omnifinder.net te gebruiken om een goed opgeleide hypnotherapeut bij u in de buurt te vinden.

 

Via deze website kunt u een afspraak maken met Ina Oostrom.

De kosten voor een reguliere hypnoseafspraak bedragen € 150 per sessie. De sessieduur kan variëren van ca. 90 minuten tot ca. 120 minuten. In de regel hebben wij 1-2 sessies nodig. Kindersessies duren ca. 45-60 minuten. Hypnose is teamwerk. Wij zijn afhankelijk van een optimale medewerking van de cliënt en kunnen daarom geen garanties geven voor ons werk.

Belangrijk

Op onze hypnosesessies  van Ina Oostrom zijn de algemene voorwaarden van HypnoseMentor van toepassing.

Ina Oostrom SHIna Oostrom is OMNI hypnotherapeut directeur en DCI (Designated Certified Instructor) van OMNI Hypnosis Training Center® Netherlands. Over Hypnose zegt zij: “Het hypnosevak heeft mij gegrepen door de unieke mogelijkheden die het biedt om in korte tijd positieve duurzame veranderingen in lichaam en geest te bewerkstelligen. Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen de krachtbronnen te mobiliseren die van nature al aanwezig zijn. De kracht van hypnose zie ik keer op keer bewezen in de positieve veranderingen bij mijn cliënten.” Zij geeft opleiding in hypnotherapie en daarnaast allerlei masterclasses zoals medische hypnose, Hypnokids® hypnose voor kinderen, Carcinos hypnose voor ondersteuning bij kanker en ernstige ziekten, HypnoWaving® en nog meer. In 2015 heeft zij de prestigieuze onderscheiding gekregen: The Gerald Kein Award for Excellence in Hypnotism. Als opleider hypnotherapie is zij breed geschoold op een veelvoud van klachten en ze werkt met zowel kinderen als volwassenen. In 2017 is haar boek “Hypnose de sleutel tot eigen kracht” uitgegeven in de Nederlandse taal.

 

Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Internationaal erkende opleiding

internationaal erkende hypnose en hypnotherapieopleiding logos

Gratis audio’s, video’s en e-books

Logo Hypnosecommunity