groep vrolijke hypnose studenten

Mooie line-up met hypnose opleidingen

Voor het opleidingenseizoen 2020/2021 hebben we weer een mooie line-up met hypnose opleidingen. We lichten er een paar uit voor de maand september. Meer informatie vind je via de links op onze geheel vernieuwde website.

Maatwerk in Voeding

Steeds duidelijker wordt het dat we voor een deel zijn wat we eten. Dat gezondheid en gewicht in sterke mate beïnvloed worden of we eten volgens ons persoonlijke metabolische type. Dat als er sprake is van overgewicht of bepaalde gezondheidsaspecten dit debet kan zijn aan voeding. Zelfs depressie kan voor een deel veroorzaakt worden door verkeerde voeding. Een van de beste systemen om te werken aan gewicht en voeding is de Chinese voedingsleer. In de opleiding Maatwerk en Voeding leer je over de invloed van koude en warme voeding op het lichaam en wat de smaakrichting van voedsel doet in je lichaam. Bij Maatwerk in Voeding gaat het niet om calorieën tellen, maar gaat het in tegendeel om goed gevoed te zijn en geen maaltijden te nuttigen die je cliënt met een hongergevoel van tafel laten gaan. Deze opleiding vormt een zinvolle combinatie met de HypnoSlim opleiding, maar kan ook apart worden gevolgd. Er is geen voorafgaande hypnoseopleiding nodig om de opleiding Maatwerk in Voeding te volgen. Deze tweedaagse opleiding start op 8 en 9 september 2021. Kijk hier voor meer informatie.

Having Techniques® opleidingen

Having Techniques® is een trending opleiding en is in staat gebleken om binnen korte tijd een respectabele reputatie op te bouwen onder psychologen, coaches en therapeuten. En terecht, deze techniek heeft alles wat EMDR in zich heeft en nog meer. De technieken zijn eenvoudig te leren en kunnen een enorme diepgang in het therapeutische werk met zich meebrengen en stellen in staat om dieperliggende oorzaken bloot te leggen. Het werkzame veld varieert van angsten, fobieën, PTSS, verslavingen, chronische pijn, pathologische emoties en veel meer. Daarnaast biedt het een techniek om weerstand te verhogen bij cliënten. Deze opleiding kan gevolgd worden zonder vooropleiding in hypnose. Op 19 september is er een gratis online informatiebijeenkomst.  Op 19 en 20 september is er een tweedaagse Havening Techniques® online opleiding (Te boeken met € 200,- korting tot en met 31 juli 2021). Op 6 en 7 november 2021 is de opleiding live in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie.

Complete Virtuele Maagband

Op 24 September 2021 wordt de eendaagse opleiding Complete Virtuele Maagband gehouden. Na de succesvolle lancering van deze opleiding in april hebben wij besloten om deze opleiding snel opnieuw aan te bieden. Overgewicht is een steeds groter probleem aan het worden en veel mensen voelen zich gesteund door een krachtige techniek zoals de virtuele maagband. Kijk hier voor meer informatie.

ActiveFlow® Actieve Waakhypnose

Op 30 september, 1 oktober  2021 voor het eerst in Nederland ActiveFlow Actieve Waakhypnose van Claude Ribaux. Met deze bijzondere techniek laat je mensen in hypnose gaan door middel van activiteit in plaats van ontspanning. De persoon komt door middel van de bewegingen op een hometrainer of trampoline in een soort ‘runners high’ staat terecht, waarmee therapeutisch kan worden gewerkt. Allerlei hypnosetechnieken kunnen worden toegepast in deze staat zoals bijvoorbeeld regressie, herankeren. Het kan toegepast worden voor talrijke problemen zoals stotteren, beter presteren, concentratie verhogen, motivatie. Deze opleiding is te volgen zonder voorafgaande hypnoseopleiding en geschikt voor coaches, therapeuten, psychologen en alle professionals werkzaam op het gebied van persoonlijke ontwikkelen. Kijk hier voor meer informatie.

Hypnotic Beauty & Charisma

Op 20 september 2021 van 10.00 – 13.00 uur vindt de opleiding tot Hypnotic Beauty & Charisma consulent plaats. Een opleiding waarbij je leert om je client in hypnose te begeleiden in een mooie ontspanning gericht op mooier en jonger voelen en het charisma dat van nature bij iedereen aanwezig is te cultiveren. Hypnoseonderzoek heeft laten zien dat door ontspanning de fysieke parameters van leeftijd zich gunstig kunnen verbeteren. Dit onderzoek wordt tijdens deze opleiding toegelicht. Dit is eveneens een mooie techniek als je met groepen wilt werken. Kijk hier voor meer informatie.