Medische hypnoseopleiding

OMNI Hypnosis Training Center® geeft unieke masterclass medische hypnose

Op 13 oktober 2013 start OMNI Hypnosis Training Center® met een unieke serie masterclasses medische hypnose. De eerste gaat over hypnose en pijnbestrijding en het toepassen van hypnose bij noodsituaties.
Woorden kunnen helen en woorden kunnen beschadigen. De kracht van woorden zowel in positief als negatief opzicht wordt enorm onderschat.  Door de juiste woorden en intonatie te kiezen kunnen we mensen afleiden van pijn en helpen tijdens noodsituaties en op klinisch gebied.

Hypnose bij noodsituaties

Ambulancemedewerkers, brandweerlieden en medisch opgeleiden kunnen leren hoe zij door de juiste woorden te kiezen mensen krachtig kunnen helpen in noodsituaties en op klinisch gebied. Daarnaast laat deze masterclass zien hoe eenvoudig hypnose en hoe verreikend ingezette methoden en technieken kunnen zijn.

Het begrijpen en het kunnen toepassen van hypnosetechnieken tijdens noodgevallen kan levens redden bijvoorbeeld in het geval van een auto-ongeluk, tijdens een ramp, bij de EHBO in het ziekenhuis en onder veel andere omstandigheden. De kennis hebben om iedereen te kunnen helpen met behulp van hypnosetechnieken onder elke omstandigheid, versterkt het gevoel van vertrouwen en zekerheid om handelend te kunnen optreden en de omstandigheden voor het slachtoffer te verbeteren.

Pijnbestrijding

Leer stap voor stap hoe je met je cliënten kunt werken aan het onder controle brengen of zelfs elimineren van pijn met weinig moeite. Met eenvoudige technieken kun je grote resultaten bereiken samen met je cliënt. Je leert in deze masterclass diverse verfijnde methoden om pijn te bestrijden. Veel artsen, tandartsen een andere professionals zoeken assistentie van hypnotherapeuten om hun patiënten te helpen met pijnbestrijding zonder het gebruik van chemicaliën of willen deze technieken zelf leren. Maak je bekend met de methoden om met vertrouwen te werken in dit uitdagende, veel voldoening gevende, klinische gebied.

HypnoMed medische hypnoseopleiding

Voor ieder die geïnteresseerd is in een medische hypnoseopleiding worden er een aantal malen per jaar opleiding gegeven. Alle informatie voor de HypnoMed medische hypnoseopleiding is via deze pagina terug te vinden.