Logo 40 jaar OMNI

OMNI Hypnosis Training Center bestaat 40 jaar

In juni 2019 viert OMNI Hypnosis Training Center haar 40 jarige bestaan in Zürich. 

OMNI vlag met juichende mensen eronderHet OMNI Hypnosis Training Center werd in 1979 opgericht door Gerald Kein. Gerald Kein, een directe leerling van Dave Elman is wereldwijd bekend als een van de beste hypnotherapeuten. Hij heeft OMNI hypnotherapeuten opgeleid uit meer dan 80 verschillende landen. Hij heeft de technieken van Dave Elman in leven gehouden, heeft ze bekend gemaakt over de gehele wereld en heeft ze verfijnd en aangevuld. Hij heeft een veelvoud van specialty traingen ontwikkeld op het gebied van hypnose en hypnotherapie. Bekend daaronder zijn de UltraHeight® en diverse opleidingen rondom comfortabel bevallen, werken met angststoornissen, verbeteren van leerprestaties, verbeteren van sportprestaties en veel meer. Gerald Kein is in 2017 overleden.

Overzichtsfoto vanuit de lucht van OMNI groepIn 2015 is het OMNI Hypnosis Training Center overgegaan in de Zwitserse handen van Hanruedi Wipf. Het hoofdkantoor van OMNI is nu in Effretikon Zwitserland gevestigd en voorzien van een Zwitsers kwaliteitsstempel, waaronder de ISO 9001 certificering en het onderzoek in samenwerking met de Universiteit van Zürich naar de staat van hypnose. Inmiddels zijn over de gehele wereld meer dan 40 opleidingscentra die opleiden tot OMNI hypnotherapeut. In Nederland worden de OMNI hypnose en hypnotherapieopleidingen verzorgt door HypnoseMentor.

Op 8 juni a.s. is groot feest in de buurt van Zürich, waarbij OMNI hypnotherapeuten uit de hele wereld zijn uitgenodigd.