Selecteer een pagina

OMNI hypnotherapieopleiding

Waar professionals voor opleiding komen

OMNI hypnotherapieopleiding

Logo OMNI hypnotherapieopleiding

OMNI hypnotherapieopleiding ISO 9001 gecertificeerd.

De OMNI hypnotherapieopleiding staat bekend als een van de meest complete hypnose- en hypnotherapieopleidingen wereldwijd en leid je op tot OMNI hypnotherapeut. Deze opleiding staat kwalitatief hoog aangeschreven en wordt door meer dan 1000 studenten per jaar wereldwijd gevolgd. Het lesmateriaal (curriculum) is over de gehele wereld hetzelfde. De opleiding en ook het geleerde hypnotherapieproces zijn ISO 9001 gecertificeerd.

Vanwege de eenvoud van de herhaalbare processen in het hypnotherapieproces worden de OMNI methodes en technieken gebruikt voor uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar hypnose door de Universiteit van Zürich (een van de meest vooraanstaande universiteiten in de wereld.

 

Werken aan de oorzaak van een probleem

In de OMNI hypnotherapieopleiding leer je om op zoek te gaan naar de oorzaak van een probleem, dit op te lossen in combinatie met technieken voor vergroten van zelfwaarde en zelfvertrouwen.

OMNI hypnotherapieopleiding

 • 23 t/m 29 september 2018
 • 18 t/m 24 november 2018
 • 16 t/m 19 januari en 4 t/m 6 februari 2019
 • 6 t/m 9 en 18 t/m 20 maart 2019
 • 12 t/m 15 en 27 t/m 29 mei 2019
 • 16 t/m 19 juni en 1 t/m 3 juli 2019

Van 09.00 - 17.00/18.00 uur op locatie in Oosterhout (NB)

OMNI brengt met de OMNI hypnotherapieopleiding als geen andere opleiding de technieken en methoden die nodig zijn om de oorzaak van problemen op te sporen zoals regressietherapie, parts-therapie en de UltraHeight hypnose. Daarnaast worden technieken en methoden aangereikt die er toe bijdragen dat het probleem opgelost wordt zoals “Inner Child Therapie”, technieken die de cliënt in staat stellen om negatieve emoties zoals boosheid en woede los te laten (stoel- en doodsbedtherapie) en technieken die bijdrage aan het vergroten van zelfwaarde en zelfvertrouwen (Grijze Kamertechniek).

OMNI hypnose studiegids download buttonHypnose kent een bijzonder breed werkveld en is toepasbaar bij vrijwel alle maatschappelijke terreinen zoals gezondheidszorg, onderwijs, sport en nog veel meer. Voor veel toepassingen kan gebruik gemaakt worden van directe suggestie hypnose, maar voor het echt aanpakken van veel problemen is hypno-analyse nodig, dat wil zeggen op zoek gaan naar de oorzaak en het dan vervolgens oplossen.

Na de eerste zeven opleidingsdagen ontvang je bij het succesvol afronden van het examen je diploma. Daarna volgt een begeleidingstrajecten met 9 maandelijkse online opvolgingsbijeenkomsten in de avonduren. Aan het eind van deze periode is er een terugkomdag. Tijdens deze dag wordt nieuwe lesstof aangeboden in de vorm van partstherapie. Tevens is er op deze dag gelegenheid om technieken te oefenen.

Mocht je de OMNI standaard hypnoseopleiding hebben gedaan, de OMNI vierdaagse basisopleiding of de HypnoMed medische hypnoseopleiding, dan volstaan om dag 5 t/m 8 van de OMNI hypnotherapieopleiding te volgen voor 50% de kosten voor deelname.

Wat krijg je?

 • Negen opleidingsdagen, na dag 7 kun je meteen met het geleerde aan de slag. Dag 8 in de vorm van 9 maandelijkse online opvolgingsbijeenkosmten. Dag 9 vindt plaats na ca. 9-10 maanden.
 • Studiebelasting – 75 docent contacturen en 25 uren zelfstudie
 • Je leert cliëntgecentreerde, resultaatgericht hypnose van wereldbekende professionals uit het vak
 • OMNI opleidingsmateriaal in de Nederlandse taal
 • Het boek “Hypnotherapy” van Dave Elman
 • Gerald Kein scriptboek (hypnotherapie) in de Nederlandse taal
 • Diploma OMNI hypnotherapeut
 • Tijdens de opleidingsdagen zijn koffie, thee en lunch inbegrepen
 • Toegang tot het wereldwijde OMNI forum, een database met meer dan 20.000 berichten over de toepassing van hypnotherapie
 • Gratis opname in de meertalige OMNI Finder de wereldwijde database met Omni hypnotherapeuten
 • Kwalificatie om zonder aanvullende hypnoseopleiding aan te sluiten bij de National Guild of Hypnotists
 • Het recht om het OMNI logo te voeren
 • Aansluiting bij de internationale beroepsvereniging voor hypnotherapie SBVH en andere beroepsverenigingen.
 • Na deze opleiding zijn verdere specialisaties mogelijk zoals de 3-daagse OMNI gevorderden hypnoseopleiding, Hypnotic Beauty & Charisma consulent (4 uur) en masterclasses zoals HypnoKids, Hypno-Waving, medische hypnose, Ines Simpson Protocol en meer.

Resultaat

Na de OMNI gevorderden hypnoseopleiding kun je mensen in hypnose brengen, weet je hoe je de staat van hypnose kunt verdiepen, weet je hoe je de staat van hypnose kunt testen en kun je werken met krachtige directe hypnosetechnieken voor: Stoppen met roken, afvallen, stress management, sportverbetering, bedplassen, slapeloosheid, vergroten zelfvertrouwen, focus en concentratie, seksuele problemen, creativiteit. Daarnaast kun je succesvol aan de slag met tal van andere problemen door gebruik te maken van hypno-analysetechnieken, zoals angsten en fobieën, diabetes, anorexia, bulimia, burn-out, i.e. insomnia, bedplassen/enuresis, nagelbijten, PDS Prikkelbaredarmsyndroom, PTSD – Post Traumatic Stress Disorder, pijnbestrijding, tandenknarsen/bruxism, allergieën, migraine en hoofdpijn, Ondersteunende technieken bij anker, ALS en andere uitdagende problemen, vruchtbaarheidsproblemen / fertiliteit, verslavingen, forensische hypnose, verbeteren bloeddruk, spraakproblemen/stotteren, regressie naar vorige levens, metafysische hypnose, etionele stress, depressie, nerveuze tics en beperkingen, alcoholverslaving, Ultra-Height, Ultra-Healing, palliatieve zorg hypnose

Voor wie is deze hypnoseopleiding geschikt?

 • Deze opleiding is geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde hypnotherapeut.
 • Voor deskundigen als artsen, tandartsen, psychologen en verpleegkundigen kan deze opleiding waardevolle technieken aandragen die in de praktijk meteen kunnen worden toegepast. Wereldwijd zijn er in deze beroepsgroepen OMNI gediplomeerden.
 • Andere beroepsgroepen kunnen technieken leren die een aanvulling bieden in hun werk zoals coaches, HRM manager, brandweerlieden, verpleegkundigen, lifecoaches, ambulancemedewerkers en EHBO’ers.
 • Deze opleiding is eveneens geschikt voor mensen die zoeken naar aanvullende verrijkende kennis.
 • MBO denk- en werkniveau aanbevolen.
 • Voor de OMNI hypnotherapieopleiding wordt geen vrijstelling verleend als elders een andere hypnoseopleiding wordt gevolgd. Wij hebben geen inzicht in de kwaliteit en inhoud van andere opleidingen. Daar komt bij dat de OMNI hypnoseopleiding een specifieke unieke opbouw kent, waarbij bepaalde onderdelen van de opleiding weer hun opvolging vinden in andere onderdelen van de opleiding. Regressie loopt als een rode draad door de hele opleiding heen.

 

Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Internationaal erkende opleiding

internationaal erkende hypnose en hypnotherapieopleiding logos

Gratis audio’s, video’s en e-books

Logo Hypnosecommunity