vrouw tussen zonnebloemen

Innerlijke verrijking door hypnoseopleiding

Gun jezelf innerlijke verrijking door het volgen van de OMNI Hypnose- en hypnotherapieopleiding. Deze unieke opleiding, alom geroemd, biedt niet alleen de mogelijkheid om een nieuw beroep te starten of als aanvulling op je vak als coach, arts, tandarts, verpleegkundige, leerkracht, maar kan ook gevolgd worden ten behoeve van persoonlijke verrijking om jezelf of mensen in je omgeving te kunnen helpen met bij stressvermindering, pijnbestrijding, verbetering van sportprestaties, afkomen van angsten, verbeteren van studieprestaties, het helpen van terminale patiënten en nog veel meer. Wat veel mensen niet weten over hypnose is dat dit vakgebied een stevige wetenschappelijke basis heeft en inmiddels door in tal van ziekenhuizen, tandartspraktijken wordt toegepast.

De OMNI opleiding leert je om op een andere wijze naar jezelf en naar andere mensen te kijken door inzicht te geven in de menselijke geest vanuit het Mind Model van Gerald Kein. Je leert begrijpen waarom mentale problemen ongrijpbaar en moeilijk op te lossen lijken te zijn, maar waarom met behulp van een sterke innerlijke focus (Hypnose) deze in een zeer korte tijd (slechts 1 tot 3 sessies) zijn te elimineren. Je leert waarom met behulp van hypnose pijnbestrijding mogelijk is en waarom er zelfs in de ons omringende landen operaties worden uitgevoerd met uitsluitend de natuurlijke anesthesie van hypnose. Je leert hoe iemand met behulp van zelfhypnose in één sessie kan leren om in een oogwenk bij zichzelf stress af te voeren. Je leert tijdens de opleiding hoe je dat bij jezelf kunt realiseren en hoe je dit aan anderen kunt leren.

Niet alleen leer je waarom hypnose zo’n krachtige en nog steeds onderschatte techniek is die therapeutisch kan worden ingezet, na zeven dagen kun je er zelf mee aan de slag. De reden hiervoor is dat de basistechnieken die in korte tijd kunnen worden aangeleerd veelzijdig zijn in te zetten op tal van maatschappelijke terreinen, zoals fysieke en mentale gezondheidszorg, onderwijs, sport, bedrijfsleven.

Inmiddels zijn er meer dan 20 opleidingscentra wereldwijd waar OMNI hypnotherapie kan worden geleerd. Klik hier voor meer informatie over de Nederlandstalige opleiding.