OMNI hypnose opleidingen

hypnose brochure visual
Download hier de gratis opleidingsbrochure

OMNI wereldwijd een begrip

OMNI Hypnosis Training Center opgericht door Gerald Kein en met een trackrecord van meer dan 40 jaar ervaring in kwalitatieve hypnoseopleidingen is wereldwijd een begrip. Met meer dan 16.000 opgeleiden OMNI-hypnotherapeuten vanuit 50 opleidingscentra is OMNI het grootste opleidingsinstituut ter wereld.

Tegelijkertijd weet organisatie met zo’n 1500 studenten per jaar een lokaal karakter te behouden en toegankelijk te blijven via de locale opleidingscentra.

Vakuitwisseling

Wij bieden in verschillende talen vakfora aan voor uitwisseling van vakinformatie met collega’s. De docenten hebben onderling contact met elkaar zodat we op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van hypnose wereldwijd.

Live opgenomen sessie

OMNI hypnotherapeuten kunnen toegang krijgen tot een grote databank met live opgenomen therapiesessies in verschillende talen zoals Engels, Duits, Pools, Nederlands en Portugees hetgeen behulpzaam is bij het starten als hypnotherapeut.

Wetenschappelijk onderzoek

OMNI draagt bij aan een van de grootste neurologische onderzoeken naar verschillende staten van hypnose door de Universiteit van Zürich.

 

Master

Omni Hypnose 

HypnoMed

De master opleiding hypnotherapeut biedt een vakopleiding die je een allround specialist maakt in het vakgebied hypnose en hypnotherapeut, waarmee je in tal van sectoren aan de slag kunt op met een veelvoud van thematieken en problematieken.

Tijdens de OMNI hypnose opleiding leer je op gedegen wijze de vaardigheden om iemand in hypnose te brengen, de staat van hypnose te verdiepen, te testen op welk niveau van hypnose de persoon is. Je leert wat hypnose is,  hoe het werkt.

HypnoMed de vierdaagse hypnoseopleiding die medisch professionals meer handelingsperspectieven biedt om doelmatiger en in veel gevallen sneller om te kunnen gaan met patiënten in relatie tot stress, pijn, depressie, doodsangst en meer.

Erkende hypnose opleidingen

Menu