visual mysterieuze vrouw

Carcinos opleiding hypnose bij ziekte vernieuwd

De hypnose opleiding Carcinos voor het werken met ziekten is vernieuwd en uitgebreid met een tweede dag. De opleiding wordt gegeven op HBO-niveau.

Diversiteit aan onderwerpen

In deze opleiding komt een diversiteit aan onderwerpen aan bod. Allereerst wordt gekeken naar de concepten gezondheid en genezing. Deze worden vanuit een aantal invalshoeken belicht. Tevens wordt gekeken vanuit een spirituele benaderingswijze.

Er wordt een verbinding gelegd tussen hypnose en de kwantumfysica. De rol van DNA wordt vanuit een gehele andere optiek benaderd en ingegaan wordt op het onderzoek dat laat zien dat met woorden en gedachten DNA kan worden beïnvloed. 

Ondersteunende technieken bij kanker

Een belangrijk deel van de opleiding gaat over ondersteunende technieken van hypnose bij kanker. Onderwerpen daarbij zijn zelfhypnose bij kanker, wegnemen van de invloed van toxische woorden, scripts voor ondersteuning en nog veel meer. Er wordt gekeken naar emotionele ondersteuning en technieken om belasting van het immuunsysteem te verminderen.

Lichtbol regressietechniek

vrouw stapt in lichtIn deze opleiding wordt de lichtbol regressietechniek besproken. Een meer spirituele vorm van een regressietechniek.

Ondersteuning met hypnose bij andere ziekten

Tijdens de opleiding wordt gekeken naar wat de bijzondere aandachtspunten kunnen zijn van het toepassen van hypnose bij andere ziekten en problemen:

  • Fybromyalgie
  • Diabetes
  • Onvruchtbaarheid
  • Chronische stress

Meer informatie en aanmelden via deze link

Geïnteresseerd geworden in hypnose? Om meer te weten te komen over hypnose vanuit algemene belangstelling of het volgen van een opleiding, meld je dan aan voor een gratis webinar, informatieochtend of instapcursus hypnose.