Beste hypnose- en hypnotherapieopleiding

OMNI staat wereldwijd bekend als een van de beste hypnoseopleidingen. Internationale erkenning, certificeringen en wereldwijd een vast curriculum dat gegeven wordt in meer dan 40 opleidingscentra.

De kwaliteit van de OMNI hypnose- hypnotherapieopleidingen

OMNI hypnose- en hypnotherapieopleiding zijn ISO 9001 gecertificeerd.

De kwaliteit van de hypnose en hypnotherapieopleiding wordt op de volgende wijze gewaarborgd. De opleiding vindt plaats vanuit erkende OMNI opleidingscentra. De docenten worden zorgvuldig geselecteerd en opgeleid. Aan elke individuele student wordt om een persoonlijke evaluatie van de opleiding en de docent gevraagd, deze evaluaties worden doorgezonden naar het hoofdkantoor van OMNI in Zürich. Daarmee staan de opleidingen onder voortdurende kwaliteitscontrole. Alle OMNI opleidingen zijn ISO 9001 gecertificeerd. De OMNI hypnotherapieopleiding is door KTNO gecertificeerd.

Te behalen diploma’s

Na het afronden van de OMNI hypnotherapieopleiding krijg je het diploma OMNI hypnotherapeut, het IBHEC certificaat (International Board of Hypnosis Education & Certification). Met dit laatste certificaat kun je je aanmelden bij de National Guild of Hypnotists.

Compleet aanbod

Tijdens de OMNI hypnose- en hypnotherapieopleiding komen alle aspecten aan bod die nodig zijn om op een verantwoorde en professionele wijze dit beroep uit te voeren.  De opleiding richt zich op het opzetten van een zelfstandige hypnosepraktijk en wordt regelmatig ook gevolgd als aanvulling op een bestaand beroep zoals dat van arts, tandarts, coach etc. Verder bieden wij een grote keuze aan uit diverse specialistische opleidingen en masterclasses.

Maak kennis met onze hypnose- en hypnotherapieopleidingen

Je kunt laagdrempelig kennismaken met wat hypnose te bieden heeft en hoe onze opleidingen eruitzien door deel te nemen aan de gratis informatieavond of schrijf je in voor de instapcursus hypnose, bij de laatst genoemde cursus zet je meteen al de eerste stappen in het kunnen hypnotiseren. De opleidingen worden voornamelijk gegeven in Oosterhout (NB). We hebben een aanbod van voordelige overnachtigsmogelijkheden om een eventueel verblijf in Oosterhout aangenaam te maken.

Vele tevreden cursisten gingen je voor

We hebben vele cursisten die al een hypnoseopleiding hebben en voor meer vakkennis bij ons opnieuw een opleiding hypnose volgen. Zowel de opleiding, de manier van lesgeven als ook de inhoud van de opleidingen worden bijzonder positief gewaardeerd, hetgeen je kunt nagaan via geverifieerde reviews.