Dr. Norbert Preetz

Wie is Dr. Norbert Preetz?

Dr. Norbert Preetz studeerde klinische psychologie aan de Humboldt Universiteit in Berlijn. Na zijn promovering werkte hij in de kliniek voor neurologie en psychiatrie aan de Medizinischen Akademie der heutigen Unversitat Magdeburg in Duitsland. Hij leerde daar alle belangrijke methoden van de klassieke psychotherapie (gesprekstherapie, gedragstherapie, dagdroomtherapie en psychoanalyse). Dr. Preetz’ belangstelling ging echter al snel uit naar alternatieve behandelingsmethoden om sneller en effectiever veranderingen bij patiënten te realiseren. Vanaf het begin van zijn studietijd heeft hij zich intensief beziggehouden met hypnose. Hij volgde talrijke hypnoseopleidingen in binnen- en buitenland, waaronder die aan het OMNI Hypnosis Training Center in Deland.
Dr. Preetz heeft op dit moment een praktijk als hypnotherapeut in Magdeburg. Hij is gespecialiseerd in de behandeling van angsten en fobieën. Al jarenlang helpt hij jaarlijks honderden patiënten uit alle lagen van de maatschappij om psychische en lichamelijke klachten te overwinnen. Hij ziet het als zijn missie om, middels zelfhulp, zo veel mogelijk mensen te helpen weer sterker in het leven te staan en gezonder, gelukkiger en succesvoller te worden. Dr. Norbert Preetz is ook de auteur van het boek “Nie wieder Angst” dat via zijn website verkrijgbaar is (www.niewiederangst.com) of via OMNI Nederland. Op zijn website zijn talrijke audio’s en video’s voor zelfhulp terug te vinden.

Voor OMNI is Dr. Preetz DCI (Designated Certified Instructor) in verschillende delen van Duitsland, waaronder Magdeburg. In talrijke tv-uitzendingen heeft hij de werkzaamheid van zijn behandelingsmethoden gedemonstreerd.