deelnemers opleiding

Waarom kiezen voor de OMNI Hypnoseopleiding?

OMNI is op het gebied van hypnose en hypnotherapie. OMNI heeft op dit ogenblik 20 opleidingscentra in drie continenten. In 2014 zullen we 30 opleidingscentra hebben op alle 5 continenten. Nu al kun je in meer dan 80 landen goed opgeleide OMNI Hypnotherapeuten vinden. Er is grote vraag naar OMNI hypnotherapeuten. Verzoeken om OMNI hypnotherapeuten worden op dit ogenblik via het OMNI forum gedeeld en binnenkort via de OMNIFinder. OMNI methoden en technieken zijn wereldwijd bekend en worden gekopieerd en nagevolgd door veel instituten. OMNI is de originele aanbieder en geen kopie. De reden waarom velen voor de OMNI hypnoseopleiding kiezen.

Hypnosetechnieken zijn gemakkelijk te leren.

Daarom zie je een grote verscheidenheid aan aanbieders. Waar het bij de keuze om een opleiding om gaat of dat je na de opleiding in staat bent om het vak deskundig en vol zelfvertrouwen uit te oefenen. Daarom is het van belang om bij de keuze van een opleidingsinstituut het volgende na te gaan. Hoeveel studenten passen datgene dat ze geleerd hebben succesvol toe? Hoe effectief zijn ze in hun werk? Zij ze in staat om ook de ‘moeilijkere’ cliënten in hypnose te brengen? Hebben ze hetgeen dat ze geleerd hebben kunnen toepassen in hun bestaande praktijk en zijn ze ook financieel succesvol? Hoe goed zijn de docenten/instructeurs opgeleid en over hoeveel ervaring beschikken ze? Wat is hun opleidingsachtergrond en getuigschrift? Is er een kwaliteitscontrole ten aanzien van de docenten?
Welke feedback geven de studenten? Worden deze gepubliceerd? Zijn er ook artsen, tandartsen, psychologen en psychiaters die de opleiding aanbevelen? OMNI beschikt over dergelijke referenties.

Complete veelomvattende opleiding

De OMNI hypnoseopleiding is compleet en veelomvattend en alle aspecten van het hypnosevak  komen aan bod zoals in het  Studieplan wordt weergegeven. Daarnaast wordt aandacht geschonken aan het intakegesprek, de juiste houding en intonatie, alle verfijnde technieken die nodig zijn om het vak met vertrouwen te kunnen uitoefenen en kun je na de opleiding vol zelfvertrouwen aan de slag om ook de moeilijkste cliënten in hypnose te brengen en te helpen met een lichamelijke of geestelijke verandering, inclusief de gepatenteerde Ultra Height® methode.
We willen onze studenten zoveel mogelijk echte waarde meegeven. Waardevolle, nuttige en bewezen inhoud die echt werkt voor cliënten. We willen daarom niet de ‘goedkoopste’ zijn. Toch denken wij dat we uiteindelijk wel de beste product-prijsverhouding hebben van alle opleidingen/trainingen, omdat je na de OMNI opleiding geen andere opleidingen meer hoeft te volgen om je comfortabel te voelen in het werk. Met onze opleiding krijg je alle benodigde kennis en praktijk aangereikt.

Kwaliteit en productverbetering

OMNI werkt voortdurend aan productverbetering, -uitbreiding en -ontwikkeling, naast het feit dat wij nauwgezet alle wetenschappelijke ontwikkelingen volgen. OMNI biedt een unieke follow-up in de vorm van masterclasses zoals Hypnose met kinderen, Medische hypnose, Hypnose voor de tandarts, Parts- en Regressietechniek, Stress Management & Burn-out Preventie seminars, Zelfhypnose voor groepen en veel meer.
OMNI docenten/instructeurs zijn veelgevraagde sprekers and presentatoren op internationale seminars en conventies, omdat zij overtuigen door competentie en professionaliteit. OMNI staat voor kwaliteit in haar opleiding en opleidingsmaterialen, is cliënt-gecentreerd en resultaatgericht. Tijdens de opleiding worden bijzondere materialen vertoond die op geen enkele andere opleiding beschikbaar zijn.
Na het behalen van de OMNI opleiding mag je deelnemen aan de wereldwijde OMNI community met daarin een schat aan informatie over alle mogelijke hypnoseonderwerpen. Daarnaast krijg je (medio 2013) toegang tot de OMNIFinder die je kan helpen om meer cliënten naar je praktijk te krijgen.

Wat krijg je bij OMNI?

Na het behalen van de zevendaagse OMNI Hypnose Opleiding Basis-Gevorderd krijg je het OMNI diploma en mag je jezelf OMNI Hypnotherapeut noemen.
Daarnaast kun je zonder verdere aanvullende training het certificaat van de National Guild of Hypnotists (NGH) aanvragen. Binnenkort kun je na het behalen van je diploma aspirant-lid worden van de HypnoseVereniging Nederland (i.o. en ook toegankelijk voor mensen uit België).

OMNI hypnoseopleiding geschikt voor veel beroepsgroepen

Deze opleiding is geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde hypnotherapeut. Voor deskundigen als artsen, tandartsen, psychologen en verpleegkundigen kan deze opleiding waardevolle technieken aandragen die in de praktijk meteen kunnen worden toegepast. Wereldwijd zijn er in deze beroepsgroepen OMNI gediplomeerden. Andere beroepsgroepen kunnen technieken leren die een aanvulling bieden in hun werk zoals coaches, HRM manager, brandweerlieden, verpleegkundigen, ambulancemedewerkers en EHBO’ers. Deze opleiding is eveneens geschikt voor mensen die zoeken naar aanvullende verrijkende kennis. Er wordt MBO denk- en werkniveau gevraagd.

Toepassingen van hypnose

De toepassingen van hypnose zijn bijzonder veelzijdig. Afkomen van angsten en fobieën, astma, gewichtsproblemen, anorexia en bolemia, stemmingswisselingen, bedplassen, stotteren, dwangmatig gedrag, concentratieproblemen, impotentie- en seksualiteit, vruchtbaarheidsproblemen, pijnloos bevallen, verbeteren van sportprestaties, studieproblemen, stressmanagement, burn-out, stoppen met roken, verbeteren van zelfvertrouwen, traumaverwerking, prikkelbaar darmsyndroom, ADHD, pijnbestrijding, migraine, anesthesie, nagelbijten, tandenknarsen.
Veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat hypnose wordt toegepast in de geneeskunde. Op dit ogenblik worden kleinere en grotere operaties verricht met hypnose in o.a. Engeland, Duitsland, België, Zwitserland en Italië. In relatie hiermee kan hypnose worden gebruikt voor het beïnvloeden van een aantal lichaamsprocessen zoals het verlagen van de bloeddruk, stoppen van bloedingen, stoppen van kokhalreflex en bevorderen van het genezen van wonden, herprogrammeren van cellen tot aan het DNA).
OMNI Hypnotherapeuten staan aan het front van de cutting edge hypnose – vele OMNI’s zijn voorloper in een hun betreffende specialisatie en succesvol in hun werk.

Meer informatie en aanmelden

De OMNI hypnoseopleiding wordt meerdere keren per jaar gegeven. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.