visual vlinder

Over de auteurs

Over de auteurs van het boek ‘Hypnose de sleutel tot eigen kracht.’ Dit boek beschrijft de enorme kracht van hypnose voor persoonlijke transformatie en de invloed ervan op onze mentale en fysieke gezondheid. De auteurs ontrafelen de werking van ons brein in relatie tot bewustzijn en illustreren de helende kracht van hypnose.

Ina Oostrom
Zij is een internationaal erkend docent van hypnose en hypnotherapie. Zij is instructeur en algemeen directeur van OMNI Hypnose Training Centrum in Nederland. Oostrom heeft een Master in Science. In 2015 ontving ze de prestigieuze prijs ‘The Gerald Kein Award for Excellence in Hypnotism’ voor haar toewijding en professionaliteit in haar vak. Het is Ina’s missie om de unieke kwaliteiten van hypnose te promoten en te gebruiken om mensen te helpen positieve veranderingen te bewerkstelligen in hun lichaam en geest.

Simona Linskens
Zij studeerde psychologie, pedagogiek en Nederlands recht, gevolgd door energetische psychologie, neuro-emotionele integratie, hypnose, hypnotherapie en mind-body geneeskunde. Momenteel werkt ze aan haar doctoraal onderzoek aan de Universiteit Maastricht. Haar onderzoek gaat over de relatie lichaam-geest met toepassing van hypnose.

Vijay Sharma
Hij heeft een dubbele master in M.Sc. (Hons) Natuurkunde met een major in theoretische natuurkunde en M.E. Micro-electronics. Binnen de theoretische natuurkunde bestudeerde hij kwantumberekeningen, zwaartekracht in extra dimensies en topologische kwantumtheorie, spiegelsymmetrie, het standaard model van deeltjesnatuurkunde en non-communicatieve geometrie en deed hier verder onderzoek naar. Sharma is oprichter van Riyaaz bv in Amsterdam, een bedrijf dat e-learning content ontwikkelt met behulp van kunstmatige intelligentie en semantische web architectuur.