Visual van bloemen met staande persoon in chakra kleuren

Nieuwe opleiding chakra balancing

Het energetische systeem van chakra’s heeft een belangrijke invloed op onze gezondheid en welbevinden.  Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent wiel. Er zijn zeven hoofdchakra’s en daarnaast nog tal van bijkomende chakra’s.

Je kunt een chakra zien als een opening of ventiel dat energie inneemt en loslaat. De chakra’s worden soms voorgesteld als lotusbloemen die zich kunnen openen en sluiten. Als de chakra’s goed functioneren openen en sluiten zij zich op grond van wat op dat moment belangrijk is. Als een chakra zich niet kan openen of sluiten is er sprake van een blokkade. Een dergelijke blokkade kan door een emotioneel probleem worden veroorzaakt.

In een therapeutische praktijk ontmoet je vaak mensen met een disbalans in de chakra’s zoals het niet gegrond zijn, frustraties, opgekropt verdriet het niet jezelf kunnen zijn, waardoor er allerlei emotionele en fysieke klachten kunnen ontstaan. Na deze opleiding weet je balans te brengen in de hoofdchakra’s door middel van praktische tools in het dagelijks leven, het inzetten van zuivere olieblends en leer je een unieke chakra (zelf)massage via handen en/of voeten.

Portret Joanne Klein WolterinkWij zijn bijzonder verheugd dat deze opleiding wordt gegeven door Joanne Klein Wolterink. Als wereldwijd erkend geurspecialist adviseert Joanne producenten van etherische oliën, ontwikkelt geuren en brengt daarbij haar jarenlange therapeutische kennis in. Vanuit haar passie voor moeder natuur is het haar missie om wereldwijd iedereen te inspireren om veilig gebruik te maken van zuivere etherische oliën die gemaakt zijn met respect voor mens, natuur en cultuur, dit doet zij door presentaties, workshops en seminars.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding en aanmelden.