Visual van stralen en mensen in cirkel

Nieuwe internationale hypnose community

Screenshot communityOp 10 december jl. hebben wij onze nieuwe internationale Hypnose Community gelanceerd. De technische ontwikkelingen staan niet stil en het oude platform ging maar langzaam mee met deze nieuwe ontwikkelingen. We hebben onze Hypnose Community ondergebracht op een platform waarvan de ontwikkelaars voortdurend bezig zijn met innovatie. Op de nieuwe community is alles meer gestructureerd terug te vinden en kunnen we alles inrichten zoals we dat zelf graag willen. Als je de nieuwe Hypnose Community binnenkomt zie je als eerste de Lounge, waar je alle berichten kunt lezen waarop je geabonneerd bent. Je ziet via Events een overzicht van alle activiteiten van HypnoseMentor. Via Discovery kun je ontdekken wat er allemaal te doen is en via Members kun je zien wie er allemaal lid is van de community.

Daaronder zijn alle onderdelen (Spaces) verdeeld in zogenaamde collecties. Door op het driehoekje te klikken zie je wat hier allemaal is opgenomen. De Hypnose Community is ingericht voor Nederlands en Engelstalige gebruikers. De interface is in het Engels, maar het vrij eenvoudig je weg te vinden.

Als je een driehoekje openklapt zie je wat de eerste collectie te bieden heeft.

  • Begin hier is interessant voor zowel geïnteresseerden, beginnende hypnotherapeuten, professionals en experts. Je vind hier zowel betaalde als gratis te beluisteren zelfhypnose audio’s, introductie in hypnose en een introductie cursus alsmede allerlei andere interessante informatie over hypnose.
  • Onder introducties vind je allerlei opgenomen webinars en andere informatie over onze opleidingen, zodat je op een eenvoudige wijze een betere indruk kunt krijgen van onze opleidingen alvorens in te schrijven.
  • Onder OMNI wordt aanvullend opleidingsmateriaal aangeboden aan deelnemers van de OMNI opleidingen en bevinden zich de uitwisselingsgroepen voor de OMNI opleidingen.
  • Onder vakopleiding worden aanvullende online  cursussen aangeboden die horen bij de vakopleiding tot integraal hypnotherapeut.
  • Onder online training vind je opleidingen die online worden aangeboden.
  • Bij specialisaties zijn uitwisselingsgroepen voor deelnemers aan bepaalde opleidingen

Het lidmaatschap van de Hypnose Community is gratis. We zien je graag daar!