Demo van Gerald Kein

Het levenswerk van Gerald Kein

Al vanaf bijzonder jonge leeftijd is Gerald Kein, Jerry zoals hij door velen wordt genoemd, actief bezig geweest met hypnose en hypnotherapie. Gefascineerd, gebiologeerd door het vakgebied heeft hij er uiteindelijk zijn levenswerk van gemaakt. Het is fascinerend om het verhaal te horen hoe hij op jonge leeftijd in contact kwam met Dave Elman en hoe hij als een van de bijzonder weinige personen de gelegenheid kreeg om aanwezig te zijn als zogenaamde leek bij de life trainingen van Dave Elman, omdat deze uitsluitend artsen en tandartsen en verpleegkundigen toeliet tijdens zijn opleidingen. Het levenswerk van Gerald Kein is bijzonder.

In 1979 heeft hij het OMNI Hypnosis Training Instituut opgericht en dit instituut opgebouwd tot een van de bekendste hypnoseopleidingen ter wereld. In de loop der jaren heeft hij duizenden hypnotherapeuten opgeleid in meer dan 80 landen wereldwijd in een pure vorm van hypnotherapie gebaseerd op het gedachtengoed van Dave Elman.

Al snel realiseerde Jerry de behoefte aan hoog effectieve instructie op allerlei gebieden betreffende hypnotherapie, hetgeen er toe geleid heeft dat hij vanaf 1988 gestart is met videoklassen in de vorm van “Hoe doe je ..” met stap voor stap uitleg over allerlei hypnoseonderwerpen. Niet opgenomen in een strakke studio-omgeving, maar gewoon tijdens in een ‘life’ klasomgeving.

Professionals van over de gehele wereld en vanuit allerlei disciplines zoals artsen, tandartsen, psychologen en hypnotherapeuten hebben Jerry geschreven en daarbij aangegeven dat dit de beste trainingen zijn die ze ooit in hypnotherapie hebben gehad. Ze hebben de test van de tijd doorstaan en zijn nog steeds actueel en behoren tot de beste hypnoseopleiding die tot op dit moment beschikbaar is.

Hij is afgestudeerd aan het Rollins College, Winterpark Florida. Hij heeft een graad in onderwijs. Hij is uitvoerend directeur van de National Board of Hypnosis Education and Certification. Hij is co-auteur van het boek“Hypnosis and Hypnotherapy: Basic & Advanced Techniques For The Professional” met zijn voormalige student, Calvin Banyan. Jerry levert regelmatig bijdragen aan The Journal of Hypnosis van de National Guild of Hypnotist.

Het materiaal van Jerry is verkrijgbaar in de webshop van Omnihypnosis.net.