Ina Oostrom signeert haar boek

Internationale reviews

Internationale reviews hypnose de sleutel tot eigen kracht

Oorspronkelijk in de Engelse taal uitgegeven onder de titel: Hypnosis the Key to Self-Empowerment heeft het boek de volgende internationale reviews ontvangen.

  • Het beste boek over hypnose dat ik heb gelezen – Dr. Sonja de Graaf, arts
  • Dit is goed geschreven en bijzonder informatief, Gerald Kein, internationaal hypnosedocent
  • Review op Amazon: Ik heb miljoenen woorden over hypnose gelezen. De lezer wint hier de hoofdprijs, Ralph Benko, internationaal columnist.

Er zijn heel veel boeken geschreven over hypnose – sommige bevatten zelfs nog juiste informatie. Dit boek van Ina Oostrom, Simona Linskens en Vijay Sharma valt op als een van de belangrijkste boeken van de laatste jaren, waarin de wereld van hypnose en hypnotherapie correct wordt uitgelegd (waarin hypnose wordt gebruikt om positieve veranderingen teweeg te brengen; lichamelijk, geestelijk of spiritueel).

Het beslaat een breed scala aan onderwerpen die hypnose beïnvloeden of zijn beïnvloed door hypnose – kwantumfysica, de theorie van de mind, het systeem van overtuigingen, energievelden, DNA-factoren, maatschappelijke geloofssystemen, om er een paar te noemen.

Het boek biedt ook een voortreffelijk overzicht van de geschiedenis van de moderne hypnose. Het belangrijkste is dat de auteurs de disbalans – in de literatuur, niet zo zeer in de praktijk – tussen de Ericksoniaanse vorm van hypnose en de hypnosetechnieken van Dave Elman trachten te corrigeren. Beiden zijn superbelangrijke figuren voor de ontwikkeling van de moderne hypnose, maar zoals de auteurs aangeven, om de een of andere reden is Dave Elman haast afwezig in de literatuur over de moderne hypnose. Wat op zichzelf natuurlijk opmerkelijk is, aangezien zijn methodes en behandelingen wereldwijd door hypnotherapeuten zijn gebruikt.

Dit boek tracht die disbalans te corrigeren met uitleg en beschrijvingen van de vele technieken die tegenwoordig worden toegepast, die feitelijk afkomstig zijn van de ideeën van Dave Elman.

De belangrijkste reden om dit boek te lezen is dat alle informatie gewoon klopt: de concepten, de methodes en de moderne wereld van hypnose; los van trends, types of merken. Dit boek is duidelijk en direct in zijn uitleg.

Voor iedereen die hypnose, moderne hypnose of hypnotherapie wil begrijpen en voor ervaringsdeskundigen die een oprecht en duidelijk verslag willen van de moderne hypnotherapie en hypnose, is dit hét boek om te lezen. Hoogst aanbevolen!

Ines Simpson, bekroond hypnotherapeut en gecertificeerd instructeur van hypnose

Hypnose de sleutel tot eigen kracht is een uitstekend en veelomvattend werk dat alles uitlegt wat een non-hypnotiseur zou moeten weten over dit onderwerp.

Als je hypnose wilt begrijpen, wilt weten hoe het werkt en wat hypnose kan doen om je mentale en fysieke welzijn te bevorderen, dan moet je dit boek lezen!

Sean Michael Andrews, bekroond hypnotiseur, master practitioner van neuro-linguïstische programmering en gecertificeerd life coach

Dit is een van de meest uitgebreide boeken over hypnose die ik ooit heb gelezen. De auteurs verdiepen zich niet alleen in de op zich staande hypnosetechnieken, maar schetsen ook het totaalplaatje over hoe hypnose werkt en waarom het werkt. Ook al weet je niet zo veel over hypnose, als je dit boek hebt gelezen begrijp je de kracht van hypnose en hoe het je kan helpen bij veel mentale en medische problemen, hoe het kinderen kan helpen hun uitdagingen te overwinnen. Het beschrijft ook veel andere toepassingen.

De auteurs gebruiken veel metaforen uit het dagelijks leven. Die herkenbaarheid maakt dat je heel makkelijk begrijpt hoe je onderbewustzijn je gedachten, emoties en de functies van je lichaam beïnvloedt.

Tal van onderzoeken bevestigen wat de auteurs beschrijven in hun boek. Ze laten zien dat de hypnotische staat geen bovennatuurlijke of manipulatieve staat is, maar een natuurlijke staat die iedereen elke dag weer ervaart, zonder zich daarvan bewust te zijn.

Dit boek is opgedragen aan een van de meest ondergewaardeerde hypnotiseurs en oprichters van de moderne hypnose, Dave Elman. En aan Gerald Kein, die de methodes van Dave Elman heeft verbeterd. Beiden verdienen meer erkenning, aangezien hun methodes en technieken uniek zijn en duizenden mensen van over de hele wereld helpen.

Ik heb een van de auteurs, Ina Oostrom, een aantal keer ontmoet. Zij is niet alleen een van de meest intelligente mensen die ik ken, maar zij heeft ook een groot hart. Zij draagt enorm bij aan de wereld van hypnose. Ik beveel haar van harte aan als hypnotherapeut en OMNI-hypnose-instructeur.

Dit boek moet je lezen als je geïnteresseerd bent in het vinden van een natuurlijke manier van het oplossen van je problemen, als je wetenschappelijke informatie over hypnose zoekt en als je je huidige kennis over hypnose wilt uitbreiden.

Sandra Blabl, hypnotherapeut, OMNI-hypnose- instructeur, HypnosHypnoSlim-instructeur, auteur http://omnihypnoseausbildung.de

Het is een eer om een review te schrijven over een boek dat de totaliteit van hypnose weergeeft, een van de meest krachtige methodes die er bestaat op deze wereld. Hypnose is het portaal tot wat er innerlijk en om ons heen gebeurt en kan vele geheimen van ons onderbewustzijn en zelfs van onze ziel ontsluiten.

Toen ik 20 jaar oud was, heb ik een bijna-doodervaring gehad. Na een zwaar auto-ongeluk raakte ik in coma. Mijn lichaam werd naar de intensive care gebracht terwijl ik een ervaring had in een andere wereld. Een wereld die ik als ongelooflijk vreedzaam en aangenaam kan beschrijven. Het voelde alsof ik thuis was. Ik had geen behoefte om terug te gaan naar mijn leven als medisch student in opleiding om chirurg te worden; mijn droom. Deze nieuwe wereld was fascinerend en verslavend. Op een gegeven moment werd ik benaderd door een aantal wezens die eruitzagen als tovenaars uit een Hollywood-film. Ik werd vriendelijk doch dringend verzocht terug te gaan om mijn missie te voltooien. Er was geen ruimte voor discussie en een moment later was ik terug in mijn verlamde lichaam, me afvragend of dit een droom was of realiteit. Mijn droom om chirurg te worden lag, na dit zware ongeluk, in duigen. Ik raakte geïnteresseerd in alternatieve geneeskunde en werd acupuncturist en een paar jaar later ook hypnotiseur. Ik zocht namelijk antwoorden die de wetenschap me niet kon geven. In hypnose heb ik de antwoorden over het leven gevonden, waarom we hier zijn, waar we vandaan komen en nog veel meer.

In hypnose gaan we door een portaal dat ons naar vorige ervaringen en toekomstige visies leidt, zodat we de echte redenen ontdekken waarom we meemaken wat we meemaken. Op het moment dat we in hypnose door het portaal zijn en aankomen in ‘alles wat er is’, zien we veel deuren die ons overal naar toe kunnen brengen. Naar de geheugenbank van dit leven, waarin we dingen vinden die we vergeten zijn en de oorzaken van onze gevoelens en reacties. Hier communiceren we met onze ziel, met ons hogere bewustzijn, met onze lichaamsintelligentie en zelfs met andere intelligenties waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden.

Dit boek Hypnose de sleutel tot eigen kracht is een van de eerste boeken dat ons een glimp geeft van de onbegrensde mogelijkheden die hypnose te bieden heeft. Hypnose zal ons potentieel bevrijden op een manier waarvan veel hypnotherapeuten nog geen idee hebben. Mijn vrouw Joy heeft via hypnose een deur geopend die haar in verbinding brengt met haar gidsen, haar hogere bewustzijn, haar ziel en de enorme rijkdom aan informatie over verleden, toekomst en andere dimensies. Zij is mijn go-to orakel wanneer ik een belangrijke vraag heb.

Nu kun jij ook ontdekken hoe dit mogelijk is via dit boek. Ik raad het aan iedereen aan, die is geïnteresseerd in het mysterie van het menselijk wezen en meer wil weten over zichzelf.

Ik hoop dat dit boek wordt gelezen door velen die meer willen weten.

Met respect en complimenten voor de auteurs van dit mooie en makkelijk leesbare boek!

Roy Martina, holistisch arts, bestseller-auteur van het boek Emotioneel Evenwicht