blijde vrouw

Ik voelde een complete verschuiving van energie in mijn lichaam

Veel mensen weten al dat hypnose is geweldig voor verminderen van gewicht.
We hebben veel research gevonden dat aantoont dat hypnose ook werkzaam is voor het verminderen van leeftijd – letterlijk fysiologisch jonger worden- en daarmee ook mooier.
Dit wordt gerealiseerd door de “mind-body connectie” die zowel wordt ingezet voor afvallen als door topsporters.

Atleten die wereldkampioen zijn geworden laten zien dat het mogelijk is.
En geloof me! Het is moeilijker om een Olympische gouden medaille voor polsstokspringen te winnen dan om er jonger uit te zien en je jonger te voelen!
Het is stukken gemakkelijker om schoonheid en charisma te laten stralen, dan het is om Mike Tyson uit te schakelen! Veel gemakkelijker! Het maakt gebruik van dezelfde body-mind connectie. Ik heb het gedaan. Jij kan dat ook. Volg me.

Onlangs was een van de top van de langeafstandslopers uit de Amerikaanse geschiedenis op de radio. Ze sprak erover hoe cruciaal haar mentale conditie was ten behoeve van haar fysieke conditie:

Dit waren ontdekkingen die zo diepgaand waren. We stapten over op technieken zoals het voelen van dankbaarheid, geleide meditatie en positieve affirmaties en al deze technieken transformeerden me en stelden me in staat te kunnen omgaan met tegenslagen, veel gemakkelijker te kunnen rennen, maar ze dragen ook bij in mijn gewone leven.

Haar verhaal levert meer bewijs van de kracht van hypnose – het soort hypnose dat we je via het Hypnotic Beauty & Charisma programma bieden – om je er veel jonger te laten uitzien en voelen, jezelf krachtig charismatisch te maken. Al overtuigd? Op deze pagina vind je meer informatie over het gratis uitproberen

Er gaan veel verhalen rond in de hypnosewereld – mijn partner en ik worden beschouwd tot de top 100 behorende niet klinisch werkende hypnotiseurs. We horen dus veel over grote atleten waarvan bekend of verondersteld is dat ze hypnose inzetten om hun sport naar een hoger niveau te brengen.

We lazen het volgende bericht

Deena Kastor behoort tot de top van langeafstandlopers. Kastor heeft het Amerikaanse record voor vrouwen in de marathon. In 2004 won ze de bronzen medaille op de Olympische Spelen in Athene. Om een record te lopen was meer nodig dan een intensieve lichamelijke training – ze moest ook mentaal veranderen.

Kastor schrijft over die veranderingen in haar memoires: “Let Your Mind Run”.

“Ik denk dat het hele punt van mijn boek is … de mentale evolutie van mijn carrière te laten zien. Hoe de verschuiving in mijn denken ook een fysieke verschuiving teweeg bracht. In plaats van te denken ‘geef niet op’ heb ik dat veranderd in ‘onderhoudt contact’. Met de mantra ‘ik geef niet op’, verloor ik het contact met de renners voor mij en ik realiseerde dat dit negatieve woorden waren rond ‘niet doen’ en ‘niet opgeven’. Ik ben overgestapt op ‘contact houden’, omdat dit eigenlijk is wat ik van mijn lichaam wilde. Door mijn lichaam te vertellen wat ik wilde in plaats van wat ik niet wilde, voelde ik een enorme verschuiving van energie in mijn lichaam. Zodra ik realiseerde dat ik negatieve woorden gebruikte als – ‘niet doen’ en ‘opgeven’- ben ik overgestapt op ‘contact houden’, omdat dat eigenlijk is wat ik van mijn lichaam wilde. Door mijn lichaam te vertellen wat ik wilde in plaats van wat ik niet wilde, voelde ik een complete energieverschuiving in mijn lichaam en was het alsof ik naar voren werd getrokken naar de groep renners voor me.

Dit waren ontdekkingen die zo diepgaand waren. We stapten over op technieken zoals het voelen van dankbaarheid, geleide meditatie en positieve affirmaties en al deze technieken transformeerden me en stelden me in staat te kunnen omgaan met tegenslagen, veel gemakkelijker te kunnen rennen, maar ze dragen ook bij in mijn gewone leven.

Nancy B. Wheeler uit Portland Metropolitan Area geeft een uitgebreid beschrijving van hypnose voor topatleten op haar website.

Ze heeft het o.a. over Tiger Woods, Jack Nicklaus, bokskampioenen Mohammed Ali, Mike Tyson en Ingmar Johannson, de honkbalspeler Rod Carew en nog veel meer bekende sporters.

Het punt is dat de geest – in het bijzonder de verbeelding – wanneer deze goed wordt ingezet, bijzondere effecten kan hebben op het lichaam.
Wil jij niet de gouden medaille winnen voor jeugdigheid en schoonheid?
Nou, dat kan. Klik hier!

Wil je meer informatie over hypnose, je vrijblijvend informeren of het eens een keer ervaren, kom dan naar de informatieavond of instapcursus hypnose.