puppy

Hypnotiseren is eenvoudig – zelfs je hond kan het

We weten al heel lang dat hypnotiseurs honden (en andere dieren) kunnen hypnotiseren. Er is een boek genaamd Animal Hypnosis van F. A. Volgyesi dat hier uitgebreid op ingaat. Mijn hypno-partner Ralph en ik hebben allebei een exemplaar. Op de ranking van Amazone staat het onder de 5.657.0008. Het is dus niet bepaald een bestseller… Maar het is vrij verbazingwekkend.

Het vermogen van dieren om gehypnotiseerd te worden

Waarom vertellen we je dit? Er is iets te leren van het vermogen van dieren om gehypnotiseerd te worden en ons te hypnotiseren. Het leert iets waardevols over de aard van hypnose.
Ongeveer vijf jaar geleden was er een kleine sensatie toen hypnotiseur Krystyna Lennon auditie deed voor Britain’s Got Talent.
Ze liet haar hond, Prinses, de beroemde Simon Cowell en anderen hypnotiseren. Prinses is onlangs met pensioen gegaan. En haar baasje, Krystina, kreeg nog een golf van publiciteit door te beweren dat de prinses Simon helemaal niet had gehypnotiseerd. Ze beweert dat ze hen voor de gek hield. Het was, beweert ze nu, gewoon de kracht van de suggestie.
Hypnose Insiders, zoals jij en ik, krijgen daar de slappe lach van. Waarom?
Omdat “de Kracht van Suggestie” synoniem is met hypnose.
Dus deze uitspraak was net als zeggen: “Prinses heeft Simon niet echt gehypnotiseerd omdat ze Simon heeft gehypnotiseerd.”De media, natuurlijk, viel daarvoor! In de UK’s Daily Mail, vorig jaar, rapporteerde verslaggever Katie Weston:

,Een voormalige Britse Got Talent ster wiens hond Simon Cowell ‘gehypnotiseerd’ heeft, onthuld dat het eigenlijk nep was.
Krystyna Lennon, 45, nam de talentenjacht door storm toen de Duitse Spitzprinses, 11, een dozijn toeschouwers en gastheren op de vloer liet tijdens haar auditie in 2015 – bewerend het was haar hypnotische pooch de brede pupillen en diepe staren die mensen in een trance trokken.
De moeder van drie kinderen en haar pluizige assistent genoten van een lange en gevierde carrière op het podium, terwijl Princess de krantenkoppen haalde voor het hypnotiseren van andere beroemdheden…

Ik heb een absoluut hilarische reis gehad en heb de kans gehad om zoveel beroemdheden te ontmoeten die allemaal zeggen dat ze doodsbang of echt opgewonden waren om mij te ontmoeten. Het maakt me wel aan het lachen als ik terugkijk op alle mensen die ik heb gehypnotiseerd en zij geloven dat de kracht bij de hond ligt.

Alle hypnose is zelfhypnose

Nou! Zoals we altijd hebben gezegd, “Alle hypnose is zelfhypnose.”
Wat betekent dat?
Of een hypnotiseur je nu leidt naar de diepgewortelde, diep ontspannen hypnotische toestand die we “mijmering” noemen … of dat je er zelf naartoe gaat … of dat je in de toestand vervalt tijdens het lezen van een boek of het kijken naar een film … of door te staren in de ogen van een puppy …
het is allemaal hypnose!
Dan gebruiken we die staat van bewustzijn gewoon om onze diepe geest, via de verbeelding, wakker te schudden voor nieuwe, levensbevorderende mogelijkheden. Zo eenvoudig dat zelfs een puppy het kan!

Afbeelding van hond
Cody de koning van de HypnoHonden

Twijfel je daaraan?

Maak kennis met mijn eigenaar, Cody-Long-Live-The-King-Hypnodog.

Ik ben zijn huisdiermens. Hij neemt me meerdere keren per dag mee op een wandeling door de buurt. Hij heeft me getraind om hem regelmatig zijn favoriete lekkernijen te geven, zoete aardappelen. Hij heeft me getraind om op commando naar hem te wijzen, gewoon door op mij te blaffen! EN Cody brengt me elke nacht en vele dagen in hypnose door me te knuffelen, me te overspoelen met genegenheid, waardoor ik een staat van diepe ontspanning en dagdroom mentale alertheid krijg. Dat is de hypnotische toestand.

En natuurlijk gebruik ik onze hypnotische technieken om jong en mooi te blijven, mijn charisma te laten groeien en me in de staat te brengen die men noemt, aan het einde van de Sprookjes (ook hypnotiserend!) Happily Ever After!

Dat kan jij ook! Luister naar onze zelf-hypnose audios en eBoekjes, en breng een paar minuten per dag, of een paar keer per week, door in diepe mijmering. Word jonger, mooier en charismatischer!

Dat is de kracht van de suggestie!

Wendy Packer

Ben je geinteresseerd in het Hypnotic Beauty Programma van Wendy Packer klik dan op deze link.

Ben je geinteresseerd om meer te weten over hypnose volg dan een informatieochtend hypnose of een eendaagse instapcursus hypnose.