Mooie vrouw

Hypnose is beter dan diamantpoeder

Hypnose is voor meer dingen goed dan stoppen met roken, gewichtsvermindering of het verbeteren van je golf. Salon.com heeft een artikel gepubliceerd van Adam Leith Gollner: Leef eeuwig! Kan de wetenschap onsterfelijkheid leveren? De auteur werpt een sceptische blik op de verschillende benaderingen om jonger te worden. Een cosmetische firma verkoopt een oneindig zeldzame anti-verouderingsformule voor $ 600… dat betekent voor minder dan 60 gram maar liefst meer dan $ 5000 per pond.

Marketeers gebruiken veelal wetenschappelijk klinkend jargon, maar een onderzoek uit 2011 naar het verminderen van anti-rimpel crèmes laat zien dat de producten ten hoogste een klein effect veroorzaken en niet bij iedereen. In andere onderzoeken werden de producten die verkocht werden voor exorbitant hoge prijzen overtroffen door naamloze vochtinbrengers. Dubbelblind onderzoek toonde aan dat zo’n 20% van de rimpels van deelnemers licht tot gemiddeld verminderen na het gebruik van serums gedurende zes maanden, terwijl zo’n 12% van de rimpels verminderden bij het gebruik van placebo’s.
Dat weerhoudt vrouwen niet om uitzinnige bedragen uit te geven voor het geval dat ze een rimpel kunnen laten vervagen. De kosten van een pot Crème de la Mer van net iets minder dan een pond bedragen $ 1900. ‘Deze crème bio-fermenteert de genezende krachten van de zee in een licht-en-geluidsgolven elixer welke zowel overdag als s’nachts gedurende het gehele leven moet worden aangebracht.’ De ‘oneindig zelfdzame anti-verouderingsformule’ Diamant de Beauté’ bevat diamantpoeder (welke er blijkbaar voor zorgt dat de gezichtshuid eeuwig blijft bestaan) kost $ 600 voor ca. 50 gram. Advertenties voor SK-II een van de meest kostbare merken ter wereld vertelt het verhaal dat een Japanse monnik de geheime formule van de crème heeft ontwikkeld, een vloeistof vol voedende stoffen welke Pitera wordt genoemd: ‘Na vele experimenten heeft hij een vloeistof ontwikkeld welke de leeftijd lijkt te verslaan.’  Maar  het ‘lijkt’ hoeft het nog niet te betekenen het ‘doet’.

Welnu… hoe past dan hier het verhaal over hypnose? HypnoticBeauty.com is de leider op dit gebied en wij zeggen: “Echte schoonheid komt van binnenuit.”

Hier zijn een aantal wetenschappelijke onderbouwingen daarvoor.
Volgens een recent artikel uit The Daily Mail:

Een team van de Yale School of Medicine hebben een hormoon ontdekt dat door de thymusklier wordt afgegeven en dat de levensduur kan verlengen met 40%. Hun onderzoek laat zien dat de niveaus van het hormoon dat bekend staat als FGF21 het immuunsysteem beschermt tegen de verwoestingen van de leeftijd.
Onderzoekers hebben aangegeven dat dit onderzoek implicaties heeft ten aanzien voor de toekomst ten aanzien van het verbeteren van het immuunsysteem bij ouderen, bij overgewicht en bij ziektes zoals kanker en diabetes type 2.

Het onderzoek – met muizen – ging niet over hypnose. Het was een wetenschappelijke validering voor het principe dat ‘echte schoonheid van binnenuit komt’ in plaats van door middel van specifieke crèmes. Als je net als wij gelooft in de kracht van de mind-body relatie, kun je een vergelijkbare gevolgtrekking maken zoals wij dat doen.
In plaats van het uitgeven van duizenden dollars voor ‘bio-fermenterende elixers’ of honderden dollars voor een lotion die diamantpoeder bevat, kun je zelfhypnose toepassen om je innerlijke schoonheid naar buiten te brengen. Het is veel goedkoper en belooft meer dan een mysterieuze zalf die door een Japanse monnik is vervaardigd.

Het effect van hypnose op jeugdigheid en schoonheid komt door gebruik te maken van de mind-body relatie. Zoals we in eerdere berichten veelvuldig hebben aangegeven is door middel van een beperkt gecontroleerd onderzoek aangetoond dat de fysieke leeftijd verlaagd kan worden. In zijn boek Training the Time Sense: Hypnosis and Conditioning (2005) schrijft Dr. Morgan:

Drie weken na de hypnosesessie werd door de gehele groep de AGE test gedaan (een test die ontworpen is om veroudering te meten). De leden van de controlegroep vertoonden een bescheiden verandering in lichaamsleeftijd. Geen van de deelnemers scoorde een groter verschil dan 4 punten ten aanzien van de eerste test en sommigen onder hen lieten een ‘veroudering’ zien. Maar elke deelnemer van de groep die hypnose had toegepast vertoonde een vermindering in leeftijd van drie tot achttien jaar. De gemiddelde vermindering was elf jaar.

Tussen de 3 en 18 jaar jonger worden, eenvoudig door 15 minuten per week (of als je wilt per dag, waarom niet? Het is zo aangenaam) te luisteren naar één of meer hypnoseaudio’s! Dat is veel minder prijzig dan La Mer, Diamant de Beauté of SK-II. Echte schoonheid komt van binnen uit. Je krijgt voorraad voor een levenlang voor slechts een fractie van de  prijs van een pot La Mer.

Echte schoonheid komt van binnenuit. Gebruik HypnoticBeauty of je schoonheid naar  buiten te laten stralen. Luister nu naar de gratis audio van Hypnotic Beauty via de Hypnose Community.