visual DNA

HypnoCell hypnoseopleiding voor het werken op cel- en DNA niveau

Russische wetenschappers laten zien dat DNA beïnvloed kan worden door woorden. Slechts 10% van ons DNA wordt gebruikt om proteïne te maken. De overige 90% werd tot voor kort beschouwd als ‘junk DNA’.  Nu gaat men er van uit dat deze 90% wel degelijk een functie vervult. In de HypnoCell hypnoseopleiding benoemen we het coderende DNA (de blauwdruk van onze genen) en niet-coderend DNA.
Vandaag de dag weten we dat het niet-coderende DNA een belangrijke rol speelt in ons lichaam. Het speelt een rol in het versterken of verzwakken van de vermenigvuldiging van genen. Er zijn mobiele genetische elementen (MGE’s) welke door het lichaam kunnen reizen en informatie verspreiden. Daarnaast zijn er pseudo genen en herhalend DNA.  

De Russische wetenschappers ontdekten dat het niet-coderend DNA dezelfde regels volgt als de menselijke taal. Daarbij ontdekten zij dat de menselijke taal geen toeval is, maar ontstaan is vanuit het DNA.
In de HypnoCell hypnoseopleiding leer je om te werken op cell- en DNA niveau. Op dit moment wordt in Zwitserland o.a. gewerkt met sporters op topniveau en worden indrukwekkende resultaten bereikt het versneld genezen van het lichaam.

Tijdens deze hypnoseopleiding leer je o.a. lichaam en geest samen te smeden tot een onverslaanbaar team. Je leert het verouderingsproces positief beïnvloeden op cellulair en metabolisch niveau, hoe te werken met verwondingen aan botten, ligamenten en pezen. Verder leer je hoe je de zelfgenezende kracht kunt activeren bij operaties, hoe de bijwerkingen van geneesmiddelen en chemo kunnen worden verminderd en nog veel meer. 

De HypnoCell hypnoseopleiding vindt plaats op 23 en 24 november 2019 in Oosterhout. De kosten bedragen in totaal € 772,-.

Aanmelden HypnoCell®

Via het volgende formulier kun je je aanmelden. https://hypnosementor.com/rackforms/output/forms/AM-NL-HypnoCell/page0.php