Visualisatie van een cel met fantasie

HypnoCell: De Kracht van hypnose op cel- en DNA-niveau

aanmeld buttonIn de HypnoCell opleiding leer je werken op cellulair niveau voor versneld herstel, het vertragen van het verouderingsproces op telomeer niveau en het optimaliseren van lichaam, ziel en geest. De training omvat onder andere de taal en efficiëntie van cellen, DNA en celreorganisatie, stressmanagement en de invloed van hypnose op het verouderingsproces. De gevorderde training biedt technieken voor onder andere verbetering van sportprestaties, werken met auto-immuunziekten en allergieën vanuit de cel, en versterking van het immuunsysteem. Wetenschappelijke onderbouwing en casestudies ondersteunen de opleiding. Deze opleiding wordt slechts één keer per jaar in Nederland gegeven en is bijzonder populair. Je leert het volgende in de opleiding:

Hoe de cellen werken, de taal van cellen

Denkbeeldige cellen die met elkaar communicerenOnze lichamen bestaan uit triljoenen cellen, die in constante communicatie met elkaar staan. Cellen zijn de basisbouwstenen van het leven en de communicatie tussen cellen is van cruciaal belang voor het goed functioneren van ons lichaam. In de HypnoCell opleiding leer je de taal van cellen te begrijpen en hoe je deze communicatie kunt optimaliseren.

Reorganisatie van het lichaam

Het lichaam is een complex systeem van organen, weefsels en cellen. De HypnoCell opleiding leert je hoe je dit systeem opnieuw kunt organiseren om het herstelproces te versnellen. Door de communicatie tussen cellen te verbeteren en het lichaam te ondersteunen, kun je het natuurlijke genezingsproces versnellen en het herstel bevorderen.

De kracht van DNA ontketenen

Visual van denkbeeldige celkern met boekenDNA bevat de genetische informatie die ons uniek maakt. In de HypnoCell opleiding leer je hoe je deze genetische informatie kunt gebruiken om het herstel te bevorderen en de gezondheid te verbeteren. Door het activeren van de zelfgenezende krachten van het lichaam en het optimaliseren van de communicatie tussen cellen, kun je de kracht van DNA ontketenen en het natuurlijke genezingsproces verbeteren.

Sneller herstellen

Het lichaam heeft tijd nodig om te herstellen van verwondingen en ziekten. Met de technieken die je leert in de HypnoCell opleiding, kun je dit herstelproces versnellen. Door het optimaliseren van de communicatie tussen cellen en het activeren van de zelfgenezende krachten van het lichaam, kun je het herstelproces bevorderen en de gezondheid verbeteren.

Verhoog en versnel het herstel in het lichaam, zodat lichaam, ziel en geest een onverslaanbaar team worden

Het lichaam, de ziel en de geest werken samen om ons gezond te houden. Met de technieken die je leert in de HypnoCell opleiding, kun je deze samenwerking optimaliseren. Door het versterken van de communicatie tussen cellen en het activeren van de zelfgenezende krachten van het lichaam, kun je het herstelproces bevorderen en de gezondheid verbeteren.

Beïnvloeding van het verouderingsproces tot op cellulaire- en metabolische niveau

Het verouderingsproces is een natuurlijk proces dat we allemaal doormaken. Maar met de technieken die je leert in de HypnoCell opleiding, kun je dit proces beïnvloeden. Door het versterken van de communicatie tussen cellen en het activeren van de zelfgenezende krachten van het lichaam, kun je het verouderingsproces op cellulair en metabolisch niveau beïnvloeden en de gezondheid verbeteren.

Stressmanagement tot in de celkern en tot op het DNA- en telomeerniveau

Stress heeft een enorme impact op ons lichaam en kan leiden tot allerlei gezondheidsproblemen. In de HypnoCell opleiding leer je hoe je stress op celniveau kunt verminderen. Door middel van hypnose en regressietherapie kun je de negatieve impact van stress op het DNA en de telomeren in onze cellen verminderen. Hierdoor kun je niet alleen stressklachten verminderen, maar ook de gezondheid van het lichaam verbeteren. Door deze technieken toe te passen kun je lichaam, ziel en geest in harmonie brengen en het herstelproces in het lichaam verbeteren.

Ondersteuning om tot snellere genezing te komen

Een ander belangrijk aspect van de HypnoCell®-opleiding is het leren werken met verwondingen aan botten, ligamenten en pezen, en hoe je de zelfgenezende krachten van het lichaam kunt activeren tijdens operaties. Daarnaast leer je hoe je problemen met littekens, inclusief oude littekens, kunt behandelen en hoe je burn-out en uitputting kunt verminderen.

Verminderen van bijwerkingen

Een ander voordeel van de HypnoCell®-opleiding is dat je leert hoe je de bijwerkingen van geneesmiddelen, zoals chemotherapie, kunt verminderen en de prestaties in de sport kunt verbeteren, vooral op het gebied van uithoudingsvermogen. Bovendien is er een gevorderde opleiding beschikbaar waarin je leert werken met vetcellen, slaapproblemen, auto-immuunziekten en allergieën vanuit de cellen, huidproblemen, LongCovid en het verminderen van negatieve effecten van medicijnen zoals chemo en bestraling.

Visualisatie van wetenschappers aan het werk met een celWetenschappelijke onderbouwing

De inhoud van de HypnoCell®-opleiding is wetenschappelijk onderbouwd en biedt deelnemers een diepgaand begrip van de werking van cellen en het potentieel van hypnose om deze processen te beïnvloeden. Na het voltooien van deze opleiding zul je in staat zijn om patiënten te helpen hun herstel te versnellen, het verouderingsproces te vertragen en de efficiëntie van hun cellen te verbeteren. Met de kennis en technieken die je opdoet in de HypnoCell®-opleiding, kun je lichaam, ziel en geest omvormen tot een onverslaanbaar team en patiënten helpen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Meer informatie en aanmelden voor de HypnoCell opleiding