zakelijke vrouw

Het geheim van een eerste ontmoeting

Inc. Magazine geeft in een artikel prachtig weer hoe je op iedereen indruk kunt maken in 30 seconden of minder. In het artikel valt te lezen van het geheim is van een eerste ontmoeting:

Sommige experts schatten dat 85 procent van je succes niet te danken is aan je vaardigheden of kennis, maar aan je vermogen om met andere mensen in contact te komen en hun vertrouwen en respect te wekken.
Binnen enkele seconden vormt iedereen die je tegenkomt een indruk die grotendeels bepaalt of ze je leuk vinden, vertrouwen en respecteren.
Of je nu op zoek bent naar een baan, geld inzamelt of leiding geeft aan een organisatie, een goede indruk maken is absoluut cruciaal.
Hoe?

De schrijfster Lolly Daskal adviseert om

 • “de gevechts- of vluchtrespons te neutraliseren” door het respecteren van grenzen van de ander, dat wil zeggen de signalen van de ander weerspiegelen;
 • het voeden van verwachtingen door consistent te handelen met wat de ander van je verwacht;
 • rekening te houden met lichaamstaal, die meer dan de helft uitmaakt van wat we communiceren;
 • positief te blijven;
 • controle te houden over de algemene energie die je uitstraalt, zorg dat je rust uitstraalt;
 • houdt controle over je stemmingen door warmte en warmte en enthousiasme te projecteren, laat geen ongeduld zien;
 • synchroniseer je lichaamstaal, zodat je woorden, toon en lichaamstaal dezelfde boodschap overbrengen;
 • het gebruik van zintuiglijke taal, dat wil zeggen met woorden die beeldend zijn en geluid, textuur, beweging en emotie overbrengen;
 • wees nieuwsgierig en toon interesse in de andere persoon;
  en de meest overtuigende tip:
 • behandel ieder die je tegenkomt “alsof dit het belangrijkste is wat je ooit gedaan hebt” en dat zou zo maar kunnen zijn.

Wat heeft dit met hypnose te maken?

We hebben verfijnde hypnotischtechnieken ontwikkeld om automatisch, gemakkelijk en heerlijk die mindset te internaliseren om precies deze kwaliteiten in jou naar boven te brengen.
Gebruik onze hypnotische technieken om je lichaamstaal te verfijnen tot iets krachtigs; radicale zelfwaardering en vaardigheden van zelftroost om je stemming te beheersen, subtekst en Per Sona voor het gebruik van zintuigelijke taal en Mono No Aware om je te helpen iedereen die je tegenkomt te behandelen alsof het het belangrijkste is wat je ooit hebt gedaan.
Hypnotisch Charisma zal je innerlijke superkracht ontketenen om binnen 30 seconden op iedereen indruk te maken.

Luister gratis naar een audio van Hypnotic Charisma

Via een gratis lidmaatschap van de Hynosecommunity krijg je toegang tot allerlei gratis zelfhypnose audio’s, waaronder een van de audio’s van Hypnotic Charisma.

Hypnotic Beauty & Charisma Consulent

Wil jij consultant worden van het Hypnotic Beauty & Charisma programma, meld je dan aan voor de hypnoseopleiding en de workshop Hypnotic Beauty & Charisma.