visual bron van jeugd

De bron van jeugd

Wendy Packer uit New Rochelle, New York is een gediplomeerd verpleegkundige en een van de meest gedistingeerde hypnotiseurs in dit vak. Lees alles over haar unieke technieken om zelfhypnose te gebruiken om jonger en mooier te worden.

Een verlepte schoonheid?

Het is een feit: we worden allemaal ouder.Ik ben oma, moeder van twee hartverwarmende dochters en twee schatten van kleinkinderen. Daarom weet ik zo’n beetje wat ouder worden is. En ik keek er niet naar uit om een ‘verlepte schoonheid’ te worden.

Ik vroeg me af of er een andere manier was. Een manier om in plaats van ouder juist jeugdiger en mooier te worden. Gelukkig voor mij, en jou!, was ik naast mijn beroep als verpleegkundige ook een goed opgeleide professionele hypnotiseur. Ik vond een paar lang vergeten hypnosetechnieken terug, die de belofte in zich droegen om me er jonger en mooier uit te laten zien en voelen.

Wil jij het geheim van Wendy leren kennen hoe je er jonger en mooier kunt uitzien en hoe je in het bezit kunt komen van de gratis audio met E-boekje Hypnotische Schoonheid door Sereniteit?  Lees verder …