visual konijn met bril

De Baby Konijn Vier Huppel Inductie

De ‘Baby Konijn Vier Huppel Inductie’ is ontstaan na het bezoek van een andere hypnotiseur. Hij kwam bij mij op kantoor om te praten over flitsinducties.. en ik veronderstel dat hij wilde uitzoeken of flitsinducties echt waren of niet.

Ik ben blij te melden dat aan het eind van onze bijeenkomst hij ervan overtuigd was dat flitsinducties echt zijn.

Hij vroeg me wat hij me schuldig was voor mijn tijd en ik zei dat hij me niets schuldig was. Onze bijeenkomst was niet meer dan een ontmoeting tussen twee professionals.

Hij zei: ” Ik wil je iets laten zien dat ik lang geleden geleerd heb op een hypnosecongres. Het wordt de ‘kakkerlak op de bar’ inductie genoemd.

Ik vond het een hele leuke inductie, omdat er iets grappigs mee is. Maar de meeste vrouwelijke en ook mannelijke personen vinden kakkerlakken weerzinwekkend. Op een dag vertelde een jonge vrouw me dat de naam van deze inductie beter veranderd zou kunnen worden. Ik vroeg: Wat is dan een betere naam? Bijvoorbeeld baby konijn?” “Ja” riep ze uit, dat is VEEL beter. En zo werd de Baby Konijn Vier Huppel inductie geboren.

Redactie HypnoseMentor: Flitsinducties zijn een waardevolle aanvulling in de toolkit van elke hypnotiseur. Sean Andrew Michaels komt naar Nederland voor 4 indrukwekkende seminars. Tot en met 25 mei kun je nog in aanmerking komen voor vroegboekkorting. Meer informatie …