visual aroma blends

Aromablends voor de hypnotherapiepraktijk

Met veel plezier presenteren wij een geurlijn welke speciaal ontwikkeld is voor de hypnotherapiepraktijk door een gerenommeerd geurspecialist. Deze geurlijn bestaat uit pure etherische oliën, waar mogelijk biologisch gecertificeerd, zodat de zielskracht van de verschillende oliën optimaal kan uitwerken tijdens en eventueel na een hypnosesessie.

Joanne (geurspecialist) schrijft over de ontwikkelde aromablends:

The story of Hypno Trance,  Hypno Dream en Hypno Joy

Deze unieke geuren  raken  de uniekheid van ieder mens aan. Het inzetten van een aromablend is communicatie op diep niveau, een connectie van ziel tot ziel.

Etherische oliën, pure producten van Moeder Natuur zijn de ingrediënten van deze geur. Elk ingrediënt met zijn of haar eigen verhaal. Daar waar mogelijk zijn de ingrediënten van biologische gecertificeerde teelt.

De verschillende etherische oliën vullen elkaar aan en versterken elkaar.
Ze zijn “gerijpt” en daardoor verbonden om zo een eenheid te zijn.

“Luister” naar het verhaal van de aromablends en laat je raken. Vul aan met jullie eigen beleving en met de beleving van anderen. Het verhaal blijft zich ontwikkelen. Geniet van de kracht van Moeder Natuur

“Het ontwikkelen van een geur, een aromablend, is het mengen van de juiste oliën
in de juiste hoeveelheid met de juiste energie.
Deze unieke aromablend is meer dan de som der delen.”                    

With love Joanne

HypnoTrance

visual HypnoTranceDe HypnoTrance aromablend neemt je mee op jouw helingspad, op jouw ontwikkelpad, vanuit respect en onvoorwaardelijke liefde, alles is goed.
Ze verfrist, reinigt, brengt rust en kalmte. Op ontspannen wijze, bijna hypnotisch ondersteunt ze je om even de feitelijke wereld achter je laten om zo op innerlijke reis te gaan.  Tijdens deze reis wordt je aangemoedigd om alles los te laten wat losgelaten mag worden. Je bent goed gegrond en voelt je veilig in je eigen kern. Vanuit geborgenheid en een beschermd gevoel kijk je vol vertrouwen naar alles wat zich aandient. Vol frisheid en met de juiste zonnestraal brengt ze warmte in je hart. Ervaar je innerlijke kracht………
Deze olie is samengesteld uit citroengras, roos, elemi, neroli, mirre en blauwe kamille. Verkrijgbaar via de webshop.

De HypnoDream aromablend neemt je mee op jouw helings- en ontwikkel pad. Je mag even helemaal uitrusten. Je hoeft niets meer te doen. Ze laat je diep ontspannen op jouw favoriete plek.  De plek waar jij je veilig, geborgen, geliefd en gewaardeerd voelt. Zij verfrist en reinigt je van alle ballast. Ze helpt je diep te wortelen met moeder aarde, ze verwarmt je hart, connect je met je innerlijke kracht. Alles is goed zo als het is. Jij mag er Zijn………
Deze olie is eveneens als HypnoTrance samengesteld uit citroengras, roos, elemi, neroli, mirre en blauwe kamille, de verhoudingen zijn anders en daarmee is de werking ook enigszins anders. Verkrijgbaar via de webshop.

visual HypnoJoyDe Hypno Joy aromablend neemt je op speelse wijze mee op je helings pad, op jouw ontwikkel pad, en in verbinding te staan met je innerlijke onschuldige kind. Dit  vanuit respect, onvoorwaardelijke liefde en dat alles er mag zijn.  De Hypno joy geur verfrist, zuivert,  en maakt dat alle emoties mogen stromen. Ontladen en loslaten waardoor de onbezorgdheid weer naar boven komt.  Blijheid komt in je hart, verbinding met je innerlijke kind en kracht ontstaat. Niets hoeft meer.
Deze olie is samengesteld uit citroengras, roos, elemi, mandarijn, jasmijn abs. en sandelhout. Verkrijgbaar via de webshop.

Toepassing tijdens een hypnosessie

Er zijn verschillende toepassingen voor etherische oliën tijdens een hypnosesessie. De blends kunnen worden toegepast om te helpen uit het analytisch denken te komen, voor het oproepen van sterke emoties bij regressietherapie en als anker voor het oproepen van een bepaalde staat na de sessie.

Let op: de toepassing van etherische olie tijdens een hypnosesessie kan emoties bijzonder versterken. We adviseren dat je ervaring hebt met het werken met regressietherapie, omdat je dan weet hoe de emotie ingezet kan worden voor het oplossen van het probleem. Tijdens de opleiding Aromatherapie Hypnose leer je van alles over de toepassing van etherische olie tijdens een hypnosesessie, de werking van de oliën, veiligheid en nog veel meer. Je komt er dan achter dat etherische oliën net zoals hypnose inwerkt op het limbische systeem en een krachtige ondersteuning kan geven bij je sessies.