Aanmeldformulier STAP-opleiding

Veelgestelde vragen

Nu aanmelden voor een opleiding via de STAP-budget subsidieregeling

Onze opleiding zijn opgenomen in het scholingsregister, waardoor subsidie tot € 1000 mogelijk is voor een opleiding. Meld je hieronder nu aan.

De procedure om voor een subsidie in aanmerking te komen is als volgt:

  1. Meld je nu aan voor een van onze opleidingen via het onderstaande formulier. Wij maken dan een PDF aanmeldingsbewijs op. Dit aanmeldbewijs heb je nodig om je bij STAP-UWV op het juiste moment te kunnen aanmelden voor de subsidie.
  2. Check wat de juiste aanmeldperiode is om de subsidie aan te vragen. Je vindt een overzicht van de tijdvakken links in de veelgestelde vragen. Zorg je in de tussentijd een DigiD aanvraagt voor aanmelding bij STAP, omdat je anders geen toegang kunt krijgen.
  3. Meld je aan en log in op de de eerste dag van de aanmeld-periode zo vroeg mogelijk in bij STAP-UWV. De ervaring heeft geleerd dat in de vorige periode het budget binnen anderhalve dag uitgeput was.
  4. Je wordt gevraagd om het PDF aanmeldbewijs dat je van ons krijgt te uploaden, alle gevraagde gegevens in te vullen, de juiste opleiding te selecteren en dan de subsidie aan te vragen.
  5. Laat ons daarna weten of de subsidie is toegekend of afgewezen.
Menu