Aanmeldformulier STAP-opleiding

Veelgestelde vragen

Nu aanmelden voor een opleiding via de STAP-budget subsidieregeling

Onze opleidingen zijn opgenomen in het scholingsregister van de overheid, waardoor tot € 1000 subsidie kunt krijgen op een van onze opleidingen. Zonder PDF-aanmeldformulier van de opleider kun je geen subsidie aanvragen. 

Meld je via onderstaand formulier aan.

De procedure om voor een subsidie in aanmerking te komen is als volgt:

  1. Meld je nu aan voor een van onze opleidingen via het onderstaande formulier. Wij maken dan een PDF aanmeldingsbewijs op. Dit aanmeldbewijs heb je nodig om je bij STAP-UWV op het juiste moment te kunnen aanmelden voor de subsidie.
  2. Check wat de juiste aanmeldperiode is om de subsidie aan te vragen. Let op: Op het moment dat je weer subsidie kunt aanvragen, moet de startdatum van je opleiding vier weken later liggen. Je vindt een overzicht van de tijdvakken links in de veelgestelde vragen. Zorg je in de tussentijd een DigiD aanvraagt voor aanmelding bij STAP, omdat je anders geen toegang kunt krijgen.
  3. Meld je aan en log in op de de eerste dag van de aanmeld-periode op het juiste tijdstip aan bij STAP-UWV. De ervaring heeft geleerd dat in de vorige periode het budget binnen twee uur op is. Daarom is het belangrijk de PDF al van ons in je bezit te hebben en kort voor 10.00 uur in te loggen bij STAP-UWV.
  4. Je wordt gevraagd om het PDF aanmeldbewijs dat je van ons krijgt te uploaden, alle gevraagde gegevens in te vullen, de juiste opleiding te selecteren en dan de subsidie aan te vragen.
  5. Wij krijgen een bericht als de subsidie is toegekend. Je kunt de opleiding nog annuleren binnen 5 weken na de start van de subsidieperiode als de subsidie is afgewezen.