OMNI hypnose InCompany training

Verhoog de kwaliteit van je onderneming met de kracht van hypnose

Welkom bij onze InCompany trainingen, speciaal ontworpen om de dynamiek van teams te transformeren door de kracht van hypnose. Ontdek hoe je de communicatie binnen bedrijven, scholen, patiëntenzorg in ziekenhuizen en zorginstellingen, en de algehele efficiëntie binnen je team kunt verbeteren met op maat gemaakte trainingen in hypnose en MindTalk. Deze trainingen bieden professionals een scala aan nieuwe vaardigheden en technieken. Ze zijn niet alleen een verrijking van je professionele skills, maar dragen ook bij aan persoonlijke ontwikkeling en werkplezier. Door hypnose te integreren in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven, openen we deuren naar betere communicatie, effectievere zorgverlening en een verhoogde werktevredenheid, met voordelen voor werknemers, leerkrachten, scholieren, zorgverleners en patiënten.

Bij OMNI Hypnosis Training Center staan we aan de vooravond van nieuwe ontwikkelingen in de wereld van hypnose en medische hypnose. Onze trainingen zijn geworteld in wetenschappelijk onderzoek en innovatie. We zijn trots op onze rol als pioniers in het onderzoeken en toepassen van hypnose en hypnotherapie. Met onze methoden duik je diep in de verkenning van twee cruciale hypnotische staten: somnambulisme en de Esdaile-Staat. Deze ontdekkingen, niet alleen baanbrekend voor ons begrip van hypnose maar tonen ook interessante parallellen met toestanden geïnduceerd door zowel Propofol-anesthesie als LSD. Lees hier meer over ons onderzoek:

//www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnhum.2023.1286336/full.

In het bedrijfsleven kan hypnose een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen van burn-out en stressklachten. In ziekenhuizen ervaren patiënten dankzij onze technieken een verbeterde zorgervaring, wat bijdraagt aan sneller herstel, minder complicaties en symptomen, en verbeterd zelfmanagement. Voor ziekenhuizen en klinieken betekent dit een toename in werknemerstevredenheid, verminderde afwezigheid, en efficiëntere samenwerking, wat allemaal bijdraagt aan een sterkere reputatie en kostenoptimalisatie.

Wij nodigen je uit om te informeren naar onze InCompany trainingen, waarbij wij deze revolutionaire technieken en inzichten direct naar jouw werkomgeving brengen. Sluit je aan bij een opleidingsinstituut dat vooroploopt in het veld, bijdraagt aan wetenschappelijk onderzoek en een pionier is op het gebied van hypnose.

 

Offerte-/contactaanvraag HypnoMed hypnose InCompany training

Gegevens aanvrager

Persoonlijke gegevens

Naam(Vereist)
Contactverzoek(Vereist)
Adres(Vereist)
U kunt hier desgewenst wat meer informatie kwijt over de opleidingswensen, het aantal deelnemers etc.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Via de button direct inschrijven hiernaast, kun je een offerte/c.q. contactverzoek doen inzake onze Incompany trainingen.

Accreditatie

Logo accreditatie bijscholing KTNO

 

 

 

Data

Over de duur van de opleiding en de startdatum gaan we in overleg. Deze opleidingen worden ingestoken als maatwerk.

Voor wie

Onze trainingen zijn uitermate geschikt voor personeel op alle niveaus, zowel in het bedrijfsleven als in de zorgsector. Ze zijn ideaal voor een breed scala aan professionals, waaronder artsen, verpleegkundigen, therapeuten en ondersteunend personeel. Ongeacht of je team basiskennis nodig heeft of geïnteresseerd is in het leren van gespecialiseerde technieken, onze trainingen worden op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van jouw organisatie te voldoen.

Praktisch

De HypnoseMentor InCompany opleidingen vinden plaats op uw eigen locatie, maar kunnen ook op onze locatie in Oosterhout plaatsvinden.

Wat krijg je?

Effectieve communicatie en een diepgaand begrip van menselijk gedrag zijn onmisbaar in diverse sectoren, waaronder de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en het onderwijs. Onze opleidingen in hypnose en MindTalk® zijn specifiek ontworpen om deze essentiële vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren, niet alleen voor professionals in de gezondheidszorg, maar ook voor die in het bedrijfsleven en het onderwijs.

De kern van onze aanpak ligt in het aanleren van een uniforme terminologie, waarmee deelnemers leren de impact van hun woorden te begrijpen en te beheersen. Dit is cruciaal, of men nu communiceert met patiënten, collega’s, klanten of studenten. Door het vermijden van negatieve termen en het adopteren van een positievere taal, worden communicatieve vaardigheden aangescherpt. Dit draagt bij aan stressvermindering en verbetert de interacties in elke professionele setting.

Onze opleidingen bieden strategieën om effectief om te gaan met uitdagende situaties, zoals paniekaanvallen of emotionele uitbarstingen. Deze vaardigheden zijn breed toepasbaar, van het managen van patiëntenzorg in ziekenhuizen tot het hanteren van uitdagingen in klaslokalen en zakelijke omgevingen. De integratie van specifieke communicatietechnieken en hypnosetoepassingen maakt onze trainingen bijzonder waardevol, zowel voor het onderwijzen van kinderen en jongvolwassenen als voor het begeleiden van teams en individuen in het bedrijfsleven.

Bij de implementatie van onze programma’s voeren we, indien nodig, een diepgaande probleemanalyse uit, gevolgd door adviezen op maat voor de integratie van hypnose en MindTalk® in de specifieke werkomgeving. Ons aanbod omvat zowel beknopte cursussen als intensievere trainingen, die allemaal gericht zijn op het bevorderen van een uniform begrip en het toepassen van hypnosetechnieken in praktijksituaties.

Onze gelaagde en doelgerichte scholing zorgt ervoor dat de verworven vaardigheden direct inzetbaar zijn, wat leidt tot effectievere communicatie en verbeterde interpersoonlijke relaties in elke sector. Deze trainingen zijn dus waardevol voor iedereen die zijn communicatievaardigheden wil verbeteren en een dieper inzicht in menselijk gedrag wil ontwikkelen, ongeacht hun professionele achtergrond.


Tijdsinvestering

De tijd die nodig is voor de opleiding is afhankelijk van de behoefte van de afdeling/organisatie.

Resultaat

In de huidige werkomgevingen, variërend van scholen en universiteiten tot bedrijven en zorginstellingen, neemt de druk toe. Deze druk komt niet alleen voort uit technische en operationele eisen, maar ook uit de complexiteit van menselijke emoties. Het verminderen van angst en stress bij medewerkers, docenten, studenten en zorgprofessionals, en tegelijkertijd het verhogen van hun efficiëntie en effectiviteit, is een urgente uitdaging die in alle sectoren speelt.

Onze OMNI hypnose InCompany opleiding is ontworpen om deelnemers uit diverse werkomgevingen, inclusief het onderwijs en het bedrijfsleven, te voorzien van effectieve communicatiestrategieën en stressmanagementtechnieken. Deelnemers ontwikkelen een diepgaand begrip van hoe krachtig taalgebruik en hypnosetechnieken ingezet kunnen worden om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

Of het nu gaat om het verbeteren van de communicatie tussen collega’s, het verhogen van de focus en het welzijn van studenten, of het bieden van betere zorg aan patiënten, onze opleidingen bieden een breed scala aan toepassingen. Van eenvoudig positief taalgebruik tot geavanceerde technieken voor het bestrijden van stress, angst en pijn, wij bieden praktische en veelzijdige oplossingen voor diverse professionele omgevingen.

Inhoud

De inhoud van de opleiding wordt geheel naar behoeft samengesteld. Hier zijn voorbeelden van onderwerpen die ter sprake kunnen komen.

 • Wat is hypnose en hoe werkt het?
 • Inductiemethoden om iemand in hypnose te brengen
 • Verschillende staten van hypnose met wetenschappelijke onderbouwing
 • Omgaan met misvattingen rondom hypnose
 • Verdiepingstechnieken van hypnose met live demonstraties en praktische oefeningen
 • Zelfhypnose voor zowel jezelf of aan te leren aan medewerkers, patiënten
 • Contra-indicaties van hypnose en veiligheidsmaatregelen
 • Pijnbestrijdingstechnieken voor acute en chronische pijn
 • Effectieve communicatie met Mind Talk®
 • Specifieke technieken voor specialisten
 • En nog veel meer (zie de opleidingsbrochure voor het volledige overzicht)

Kosten

Er wordt een offerte op maat gemaakt op grond van de wensen, het aantal deelnemers en de tijd die nodig is voor de opleiding.

 

Voorwaarden

Op onze InCompany opleidingen zijn de B2B voorwaarden van de NRTO van toepassing

Wij conformeren ons aan de NRTO-gedragscode

Meer informatie

Visual over wetenschappelijk onderzoek met OMNI hypnose
OMNI draagt bij aan een van de grootste onderzoeken op het gebied van hypnose

De aangeboden opleidingen zijn gebaseerd op het OMNI-curriculum, een wereldwijd vooraanstaande organisatie in professionele hypnoseopleidingen en -trainingen. Met de primeur van een ISO 9001-certificering in deze sector, heeft OMNI sinds de oprichting in 1979 meer dan 17.000 afgestudeerden opgeleid.

Recent wetenschappelijk onderzoek heeft de aanzienlijke voordelen van hypnose in verschillende sectoren bevestigd, waaronder de gezondheidszorg. Uit deze studies blijkt dat hypnose het angstniveau van patiënten kan verminderen, de behoefte aan medicatie kan minimaliseren en hersteltijden na behandelingen kan versnellen.

Deelnemers aan onze opleiding geven consistent positieve feedback. Zij melden dat de aangeleerde technieken hen helpen om effectiever met stressvolle situaties om te gaan, efficiënter te werken, en de kwaliteit van hun dienstverlening, zowel in de gezondheidszorg als in andere professionele omgevingen, te verbeteren.

Tijdens de opleiding delen we de nieuwste wetenschappelijke inzichten over de voordelen van hypnose in diverse contexten. Onderzoek toont aan dat hypnosetechnieken angst bij patiënten kunnen verminderen, herstel kunnen bevorderen en zelfs de behoefte aan pijnmedicatie kunnen reduceren. Deze kennis stelt jou in staat om de best mogelijke zorg of dienstverlening te bieden.

Onze opleiding, ontworpen voor een breed scala aan professionals, biedt praktische en toepasbare kennis. Je leert tools en technieken die direct inzetbaar zijn in je werk. We begrijpen dat tijd een kostbaar goed is, daarom is de opleiding efficiënt en gericht op direct bruikbare vaardigheden.

Sluit je aan bij een groeiende gemeenschap van professionals die streven naar uitmuntendheid in hun werk en ontdek hoe hypnosetechnieken jouw praktijk kunnen transformeren. Schrijf je in voor onze opleiding en word onderdeel van een nieuwe generatie experts die het welzijn van mensen centraal stellen.

Interesse gekregen in deze opleiding?