Introductiedagen hypnose

Hypnose is helemaal hip en sterk in opkomst. Wist je dat al zo’n 100 ziekenhuizen hypnose op de een of andere manier inzetten om patiënten te helpen bij angst- en pijnklachten? Wil je meer te weten komen over hypnose en de kracht ervan voor persoonlijke versterking dan kun je deelnemen aan gratis bijeenkomsten online of live of de instapcursus.

De stap om meteen aan te melden voor een hypnoseopleiding kan te groot zijn als het onderwerp helemaal nieuw is. Vandaar dat we de mogelijkheid bieden om je te orienteren op het vakgebied hypnose door middel van informatiedagen. Je leert tijdens de introductiedagen wat hypnose is, hoe het werkt en wat er allemaal mee mogelijk is. Verder krijg je informatie over het starten van een eigen praktijk met hypnose,  over verschillende hypnosestromingen en bij welke beroepsverenigingen je kunt aansluiten na de opleiding.

Informatieochtend hypnose

Mensen in een bijeenkomst

Om in een paar uur meer te leren over hypnose is de informatieochtend hypnose wellicht een goede keuze.

Instapcursus

demo van hypnose

Voor een uitgebreidere kennismaking kun je deelnemen aan de eendaagse instapcursus hypnose. Tijdens deze dag leer je iemand in hypnose brengen.

Webinar

Webinar

Thuis vanachter je eigen computer deelnemen aan een webinar over hypnose kan ook. Meer informatie via deze link.