Introductiedagen hypnose

Hypnose is helemaal hip en sterk in opkomst. Wist je dat al zo’n 100 ziekenhuizen hypnose op de een of andere manier inzetten om patiënten te helpen bij angst- en pijnklachten? Wil je meer te weten komen over hypnose en de kracht ervan voor persoonlijke verrijking of voor het ontdekken van een nieuw beroep of een aanvulling op je bestaande beroep,  dan kun je deelnemen aan gratis bijeenkomsten online of live of de instapcursus.

De stap om meteen aan te melden voor een hypnoseopleiding kan te groot zijn als het onderwerp helemaal nieuw is. Vandaar dat we de mogelijkheid bieden om je te orienteren op het vakgebied hypnose door middel van informatiedagen. Je leert tijdens de introductiedagen wat hypnose is, hoe het werkt en wat er allemaal mee mogelijk is. Verder krijg je informatie over het starten van een eigen praktijk met hypnose,  over verschillende hypnosestromingen en bij welke beroepsverenigingen je kunt aansluiten na de opleiding.

Deelnemers aan hypnose in kring

Informatieochtend hypnose

Tijdens deze introductiebijeenkomst kom je te weten of een hypnoseopleiding interessant voor je is. Je leert wat hypnose is, hoe het werkt en wat je er mee kunt doen.
Deelnemers tijdens informatiedag hypnose

Instapcursus hypnose

Tijdens de instapcursus leer je wat hypnose is, hoe het werkt, wat je er mee kunt doen. Tevens leer je iemand in hypnose brengen met een ontspanningsscript
Computerscherm met afbeelding ziekenhuis

Introductie medische hypnose

Ontdek hoe medische hypnose ondersteunend kan zijn in de communicatie met patiënten en hoe hypnose kan bijdragen aan angst- en pijnbestrijding