Hypnotic Beauty & Charisma programma

Maandabonnement
€ 9,90per maand
  • Toegang tot programma Hypnotic Beauty & Charisma audio streaming en informatie per maand

Iedereen heeft van nature charisma

  • Iedereen heeft van nature charisma, dat wil zeggen  ‘sterke persoonlijke aantrekkingskracht of uitstraling die anderen kan bezielen’.
  • Onze ware kracht komt van binnenuit.
  • Je kunt je eigen charisma cultiveren door het vergroten van je persoonlijke en sociale expressiviteit, gevoeligheid en controle.

Hoe?

Door te luisteren naar onze bijzondere en krachtige zelfhypnosebestanden ontwikkel je je eigen natuurlijke charisma.

Wetenschappelijk bewijs voor jonger en mooier worden?

  • Onderzoek van Leonard Elkin PhD laat zien: “Elke deelnemer van de groep bij wie hypnose was toegepast had een daling in leeftijd van drie tot achttien jaar. De gemiddelde daling in leeftijd was elf jaar.”
  • Hypnose om er mooier uit te zien en je jonger te voelen ligt ook binnen jouw bereik. Het is een veilige en aangename methode.

Hoe?

Zelfhypnose kan je gelaat doen glanzen, je lach laten stralen en je ogen laten twinkelen, veel beter dan dat cosmetische of schoonheidsproducten dat kunnen. We hebben stapels van wetenschappelijke rapporten die laten zien hoe krachtig hypnose is en we hebben deze samen gepakt in 20 minuten sessie die je kunt beluisteren in het comfort van je eigen huis.

Hypnose is veilig, krachtig, effectief en vitaal

Hypnose is veilig, krachtig, effectief en vitaal. Hypnose kan er voor zorgen dat je lichaam in een diepe staat van rust gaat, terwijl je geest, vooral je verbeelding super-alert wordt. Hoewel dit “trance” wordt genoemd zijn wij van mening dat het woord “mijmering” – zoals in dagdroom – het beter beschrijft. Als je terugkijkt naar zo’n tien jaar geleden, dan stond hypnose voornamelijk bekend vanwege show en film. In de afgelopen 10 jaar is er gelukkig veel veranderd en steeds meer mensen kennen een hypnotherapeut of iemand die een behandeling met hypnotherapie heeft gehad. We kennen geen lijsten van negatieve bijwerkingen en voor zover ze er zijn, kunnen we ze positief noemen.

Er is geen vakgebied te bedenken dat op zoveel maatschappelijk terreinen een positieve bijdrage kan leveren, dan moet je denken aan de mentale en fysieke gezondheidszorg, onderwijs, sport, beauty, het bedrijfsleven enzovoorts. Deze werkzaamheid zit in het feit dat uitgegaan wordt van de kracht van de menselijk geest. De natuurlijke hulpbronnen worden gemobiliseerd en versterkt. Een persoon komt dichter bij zichzelf en functioneert krachtiger vanuit zichzelf. De technieken werken snel en effectief. Klinkt het te mooi om waar te zijn? De menselijke geest gaat er nu eenmaal van uit dat oplossingen veel tijd vergen en kostbaar zijn, de hypnosepraktijk laat het tegendeel zien.

Het mooie van vakgebied van hypnose en hypnotherapie is dat het eenvoudig te leren is en in weinig tijd in de praktijk kan worden uitgeoefend. Klinkt ook dat te mooi om waar te zijn? Deze stelling wordt ondersteund door onderzoek. Hypnosetechnieken en hypnotherapie zijn eenvoudig te leren en snel toepasbaar. Dat komt doordat dezelfde technieken herhaalbaar inzetbaar zijn voor een groot deel van de klachten. We gaan er vanuit dat aan het onderbewustzijn de oorzaak van een probleem bekend is. Dat wordt gelokaliseerd en ongevoelig gemaakt.

Wil je meer weten over hoe hypnose werkt, hoe het jouw leven kan verrijken, bijvoorbeeld in persoonlijk opzicht of voor het volgen van een hypnose- of hypnotherapieopleiding, meld je dan aan voor de gratis informatieavond.