Hypnose internationaal

HypnoSlim® klas van Sandra Blabl

HypnoSlim® Afvallen begint in je hoofd

Om problemen met afvallen en eetstoornissen aan te pakken met methodes van hypnose die echt werken in combinatie met een holistische benadering. In de HypnoSlim® -training leert je alles wat nodig is om obesitas en eetstoornissen succesvol te behandelen en je cliënten te helpen af te komen van dit probleem. Deze holistische aanpak kun je leren in deze drie daagse masterclass.
Close-up van DVD

Omni Webshop

In deze Omni Hypnose Webshop vind je waardevol opleidingsmateriaal van top hypnotherapeuten zoals Gerald Kein, Steve Parkhill en anderen.
Skyline van Berlijn

HypnoseKongress Berlijn

Van 26 t/m 28 oktober 2018 is het internationale  hypnosecongres in Zurich dat grens en vakoverschrijdend is. Centraal staat verdieping van het vakgebied, uitwisseling van de nieuwste technieken en het netwerken, met een indrukwekkende presentatie van internationaal bekende sprekers.

HypnoMag

Eindelijk is het zover – STRESS – dat hebben de uitgevers van het blad HypnoMag gehad om de uitgave april 2016 op tijd gereed te hebben. Is stress altijd negatief? Hoe waardevol is enthousiasme? Lees er over in deze uitgave.
London skyline in de nacht

UK Hypnosis Convention

Van 2 t/m 4 november 2018 drie dagen met interactieve workshops, lezingen en veel meer over hypnose van topexperts op het gebied van hypnose met grote namen zoals Melissa Tiers, Brian Jacobs. Dr. Frederic Mau en vele anderen.

Internationale marktplaats digital hypnoseproducten

Internationale marktplaats voor het kopen en verkopen van digitale hypnoseproducten

Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Word gratis lid van de Hypnosecommunity

Krijg meteen toegang tot gratis zelfhypnoseaudio’s, links naar video’s over hypnose, DIY (Do it yourself) video’s, en veel informatie over hypnose.
hynosecommunity.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Video deze link kun je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief.