Selecteer een pagina

Kosten OMNI hypnotherapieopleiding

Waar professionals voor opleiding komen

Kosten deelname

  • Bij betaling in termijnen bedragen de kosten 9 termijnen van € 295 per maand  plus € 275 eenmalige inschrijfkosten.
  • Bij eenmalige betaling binnen 14 dagen bedragen de kosten bij vroegboekkorting (een maand voorafgaand aan de eerste opleidingsdag)  € 2315,- plus € 275 inschrijfkosten bij deze opleiding*.
  • De reguliere kosten bedragen € 2415 plus € 275 inschrijfkosten bij deze opleiding*.

* De inschrijfkosten zijn in feite een deel van de totale kosten van de opleiding, echter apart gefactureerd in verband met de garantieregeling. Deze houdt in dat je tot 12.00 uur van de eerste opleidingsdag nog kunt annulering met terugbetaling van de kosten onder aftrek van de inschrijfkosten.

OMNI hypnotherapieopleiding

  • 23 t/m 29 september 2018
  • 18 t/m 24 november 2018
  • 16 t/m 19 januari en 4 t/m 6 februari 2019
  • 6 t/m 9 en 18 t/m 20 maart 2019
  • 12 t/m 15 en 27 t/m 29 mei 2019
  • 16 t/m 19 juni en 1 t/m 3 juli 2019

Van 09.00 - 17.00/18.00 uur op locatie in Oosterhout (NB)

Het is de moeite waard om deel te nemen aan de instapcursus of de gratis informatieavond. Tijdens deze gelegenheden wordt een voucher aangeboden met extra korting voor de hypnotherapieopleiding.

Wij krijgen regelmatig te horen: “Hadden we maar eerder begrepen wat de meerwaarde is van de OMNI hypnotherapieopleiding”. Het is dan ook lastig om als beginner in hypnose een juiste keuze te maken voor een opleiding ten aanzien van de kosten in relatie tot hetgeen wordt geboden. Wij adviseren daarom om studiegidsen zorgvuldig te vergelijken. Dat zegt ook niet alles, gelijke begrippen kunnen staan voor andere kwaliteit en inhoud. Leer je alleen directe suggestietechnieken of leer je en oefen je ook hypnotherapeutische processen zoals Regressie, Parts-therapie, Inner Child Therapy, de kracht van vergeving en nog meer. Het kan helpen in het besluitvormingsproces om contact op te nemen met hypnotherapeuten die de opleiding al hebben gevolgd om een goed beeld te kunnen vormen over de kwaliteit van de hypnoseopleiding. De OMNI hypnoseopleiding staat bekend om inhoud en kwaliteit en heeft het ISO keurmerk voor de hypnoseopleiding en het hypnotherapieproces.

** Indien je de hypnoseopleiding of HypnoMed succesvol hebt afgerond kun je je inschrijven voor de OMNI hypnotherapieopleiding en volg je uitsluitend het tweede deel van deze opleiding (Dag 5 – 6 – 7 – 8 (online bijeenkomsten) en dag 9. De kosten bedragen dan € 1145,- exclusief inschrijfkosten*(€ 275).

 

Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Internationaal erkende opleiding

internationaal erkende hypnose en hypnotherapieopleiding logos

Gratis audio’s, video’s en e-books

Logo Hypnosecommunity