Vakopleiding eindopdrachten

225 -

Inschrijven
hypnosesessie

Algemene informatie

De afrondende module van onze Vakopleiding Integraal Hypnotherapeut is ontworpen om de kennis en vaardigheden die je tijdens de opleiding hebt opgedaan, in de praktijk te brengen. Deze module biedt een unieke kans om je ervaringen te delen, te reflecteren op je leerproces en je voor te bereiden op het officiële eindexamen. Je wordt gevraagd om ervaringsverslagen te maken van zeven verschillende sessies, zes intervisieverslagen op te stellen en deel te nemen aan het eindexamen, waarmee het traject reis naar professioneel meesterschap afrondt.

Voor wie

Deze opleiding is bedoeld voor degenen die de vakopleiding vanuit losse onderdelen volgen. Je hoeft hier niet voor aan te melden als de opleiding Vakopleiding Integraal Hypnotherapeut volgt.

Je kunt deze opleiding ook kiezen als je bij ons de OMNI hypnose (basis) en OMNI-hypnotherapie (gevorderd) hebt gevolgd en wat extra begeleiding wilt hebben. Het examen is dan niet van toepassing. 

Sessieverslagen

Het creëren van sessieverslagen is een essentieel onderdeel van deze module. Je zult ervaringsverslagen samenstellen van:

  • Twee sessies met toepassing van regressietherapie.
  • Twee sessies waarin je telkens een andere specialisatieopleiding toepast.

Intervisieverslagen

Een ander onderdeel van deze module is het maken van zes intervisieverslagen. Intervisiebijeenkomsten zijn een platform voor professionele ontwikkeling, waar je jouw ervaringen deelt met en leert van je medecursisten. Deze verslagen vormen een reflectie op wat je hebt geleerd tijdens deze interactieve sessies.

Eindexamen

Het eindexamen is de ultieme toets van je kennis en vaardigheden. Dit examen test niet alleen wat je hebt geleerd, maar ook hoe je dit in de praktijk kunt brengen. Het succesvol afronden van het eindexamen is een bevestiging van je bekwaamheid als Integraal Hypnotherapeut.

Studiebelasting

Deze eindopdrachten en examen bedragen in totaal uit 3 ETC’s.

Begeleiding tijdens en na de opleiding

Studenten kunnen tijdens en na de opleiding persoonlijk contact leggen met de docent en ook met collega’s uitwisselen die de opleiding al hebben gevolgd.

Na afronding van de opleiding blijf je toegang houden tot de cursusmaterialen en word je uitgenodigd voor onze community van ondernemende professionals, waar je ervaringen kunt delen en feedback kunt ontvangen.

Veelgestelde vragen

Hoe selecteer ik de sessies voor mijn verslagen?

We moedigen je aan om een diversiteit aan sessies te kiezen die je inzicht geven in verschillende therapeutische technieken en uitdagingen.

Wat als ik moeite heb met het rapporteren van mijn sessies?

Onze docenten en mentoren staan klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij het reflecteren op en analyseren van je sessies.

Inhoud

Je krijgt toegang tot de e-learning omgeving, waarbij je uitleg krijgt ten aanzien van de opdrachten en je vindt er voorbeeld formulieren.

Resultaat

Na het volgen van deze module heb je ervaring opgedaan in het maken van een behandelplan, het houden sessies, het schrijven van een verslag en opvolging. Daarnaast heb je ervaring opgedaan bij het houden van intervisiebijeenkomsten en het maken van een verslag daarvan.

Wat krijg je?

  • Toegang tot de e-learning omgeving
  • Ondersteuning door de docent.

Kosten

De kosten voor deze opleiding bedragen € 225,- te betalen via Ideal.

Voorwaarden

  • Het betreft een opleiding via e-learning.
  • Nadat je toegang hebt gekregen tot het studiemateriaal is annulering niet meer mogelijk.
  • Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden NRTO van toepassing.
  • Wij conformeren ons aan de NRTO-gedragscode

Accreditatie

Deze opleiding is geaccrediteerd als onderdeel van de Vakopleiding Integraal Hypnotherapeut voor 0,5 studiepunten.

Praktische informatie

Docent
Ina Oostrom

Duur van de opleiding
E-learning in eigen tempo

Taal
De opleiding wordt in de Nederlandse taal gehouden.