Demo van Gerald Kein

Wie is Gerald (Jerry) Kein?

Gerald Kein is de oprichter van Omni Hypnose Training Center ® in DeLand, Florida. Hij heeft duizenden hypnotiseurs en hypnotherapeuten opgeleid in meer dan 80 landen en wordt alom erkend als één van de meest toonaangevende docenten van klinische hypnose.
Professionals uit de hele wereld in uiteenlopende disciplines zoals artsen, psychologen, tandartsen, verpleegkundigen, psychiaters, adviseurs geestelijke gezondheid, hypnotiseurs en hypnotherapeuten waarderen de opleiding als de beste training die beschikbaar is om hynose te leren. Deze opleiding heeft de tand des tijds doorstaan en brengt de mooiste, meest geavanceerde, praktische hypnosetraining die op dit ogenblik beschikbaar is.

Jerry is afgestudeerd aan het Rollins College, Winter Park, Florida in Educatie. Hij is uitvoerend directeur van de ‘Hypnosis and Hypnotherapy: Basic & Advanced Techniques For The Professional’. Hij is co-auteur tezamen met een van zijn oud-studenten Calvin Banyan van het boek  “Hypnose en Hypnotherapie: Basic & geavanceerde technieken voor de Professional”. Jerry is mede-auteur van The Journal of Hypnotism en lid van de Raad van Advies en de examencommisie van de National Guild of Hypnotists.