In juni maken we een nieuwe start met de hypnose opleidingen. Het leven van veel mensen is ingrijpend veranderd en therapie is harder nodig dan ooit. We hebben in deze tussentijd niet stilgezeten en het verheugt ons dat een aantal nieuwe ontwikkelingen inmiddels zijn gerealiseerd.

8 juni start we met de OMNI-hypnoseopleiding

Op 8 juni a.s. starten we met de vierdaagse OMNI-hypnoseopleiding. De zaal is helemaal opnieuw ingericht met 1,5 meter afstand voor elke deelnemer. We hebben de koffie/thee/water voorzieningen aangepast, zodat iedereen op een zo veilig mogelijke manier voorzien kan worden. En zo zijn er veel meer aanpassingen die we gedaan hebben in het kader van de veiligheid.

15 en 16 juni Neuroplasticiteit en HypnoWaving

Op 15 en 16 juni is de vernieuwde opleiding Neuroplasticiteit en HypnoWaving. De opleiding is uitgebreid met de extra dag over neuroplasticiteit. Verder worden op deze nieuwe dag themadossiers behandeld:

  • Burn-out en depressie
  • Posttraumatische stressstoornis
  • Tinnitus (oorsuizen)
  • Autisme spectrum
  • Procrastinatie

Vakopleiding Master Hypnotherapeut

Onlangs is de vakopleiding Master Hypnotherapeut geaccrediteerd. Door het volgen van deze opleiding word je opgeleid tot allround hypnotherapeut die vele verschillende disciplines werkzaam kan zijn. Op 9 juli is een gratis informatiebijeenkomst over deze opleiding.

Cursus argumenteren

Bij de vakopleiding Master Hypnotherapeut worden een aantal kerncompetenties vereist. Om hieraan te voldoen is de cursus argumenteren ontwikkeld. Deze opleiding wordt gegeven in een online leeromgeving. Deze opleiding kan ook als losse cursus worden gevolgd. 

Cursus missie – visie – strategie

De cursus missie – visie – strategie is eveneens ontwikkeld in het kader van de vakopleiding Master Hypnotherapeut, maar kan ook als losse cursus worden gevolgd. Een goed geformuleerde missie, visie en strategie helpt om richting te geven aan je bedrijf en geeft je een onderscheidend vermogen.

HypnoBizz visualHypnoBizz Global Virtual Conference 2020

Van 1 t/m 5 juni is de HypnoBizz Global Virtual Conference 2020. Bij aanmelding voor deze virtuele conferentie krijg je toegang tot vijf dagen lang meer dan 70 presentaties op het gebied van hypnose. Deze presentaties blijven vervolgens twaalf maanden online beschikbaar.

Wil je meer weten, meld je dan aan voor een van de gratis informatiedagen van HypnoseMentor.