Aanmeld buttonNieuwsgierig geworden waar het om gaat bij de Havening Techniques®? Waarom deze vorm van therapie in snel tempo de wereld veroverd? Waarom deze techniek door Justin Bieber en zijn vrouw Hailey wordt ingezet om af te komen van stress?

Introductie in de Havening Techniques®

Tijdens deze online bijeenkomst krijg je een introductie in de Havening Technieken voor het behandelen van angststoornissen, verslavingen en het creëren van veerkracht. De onderwerpen zijn:

  • Hoe je met Havening angststoornissen, trauma en verslavingen oplost.
  • Live zelf-Havening demo
  • De neurobiologie van de Havening Touch
  • Wat zijn de resultaten en uitkomsten van een Havening sessie
  • Hoe word je een gecertificeerd Havening Techniqus® Practitioner

Deze introductie is voor therapeuten in het algemeen, psychologen, psychotherapeuten, NLP practitioners, EFT practitioners, coaches, holistische therapeuten en hypnotherapeuten.

Details van de online introductiebijeenkomst

Datum: 6 mei 2021
Tijd: van 19.00 – 20.30 uur

Plaats: Online bijeenkomst via Zoom
Prijs: € 17–

Aanmelden via deze link 

Biografie- Stephen Travers

Stephen Travers is de directeur van U.K. en Internationaal Havening.
Hij traint therapeuten van over de hele wereld in het gebruik van Havening om opmerkelijke en buitengewone resultaten te bereiken voor henzelf en hun cliënten. Hij is te zien geweest en geïnterviewd op de mainstream televisie, nationale kranten en sociale media.

 

Testimonials

Hij is een uitstekende leraar en duidelijk een bekwame en ervaren therapeut.
Stephen is makkelijk benaderbaar en heeft voldoende tijd voor vragen en antwoorden. Sindsdien gebruik ik Havening met mijn cliënten met verbluffende resultaten, zelfs online. Ik beveel zijn trainingen van harte aan en ben Stephen en het organiserende team dankbaar dat zij dit krachtige instrument naar Nederland hebben gehaald.

Rianne Hekking

Licensed Clinical Psychologist & Child Therapist

Geweldige training van een geweldige leraar!
Het was zeer inspirerend om De Havening Technieken te leren van een expert zoals Stephen!

Anneke Dusseljee

Hypnotherapy Trainer, Netherlands

Ik heb deelgenomen aan de Havening Techniques training van Stephen. Ik heb genoten van het trainingsweekend, en daarna is Stephen een geweldige mentor geweest die mijn case studies heeft doorgenomen.
Ik heb veel van hem geleerd en zijn enthousiasme over de Havening Technieken heeft ervoor gezorgd dat ik er meer over wil leren en zelf Havening practitioner wil worden. Dank je wel Stephen!

Inez Herrebrugh

Hypnotherapeut - psycholoog