Internationaal erkende hypnose- en hypnotherapieopleiding

OMNI Hypnosis Training Center staat voor kwalitatieve hypnose- en hypnotherapieopleiding. Het gewilde OMNI logo mag gevoerd worden door OMNI hypnotherapeuten. Er zijn duizenden OMNI hypnotherapeuten wereldwijd. De hypnose- en hypnotherapieopleiding wordt in meer dan 25 opleidingscentra over de gehele wereld gegeven. Het curriculum is in al deze landen gelijk.
OMNI logo
De OMNI hypnose- en hypnotherapieopleidingen zijn door KTNO op HBO-niveau geaccrediteerd en er worden EC’s gegeven voor de diverse opleidingen.
Kwaliteitslogo's ISO 9001 OMNI Hypnosis Training Center
Sinds maart 2015 is OMNI de eerste hypnoseopleiding wereldwijd met het ISO 9001 keurmerk voor zowel de hypnose als de hypnotherapieopleiding en diverse masterclasses.
International Board of Hypnosis Education and Certification tekst
Bij het diploma OMNI hypnotherapeut ontvang je het certificaat van de International Board of Hypnosis Education and Certification (IBHEC), voorheen National Board of Hypnosis Education and Certification (NBHEC). Een geldig IBHEC certificaat geeft recht op het aanmelden voor het lidmaatschap bij de National Guild of Hypnotists zonder aanvullende hypnoseopleiding.
De National Guild of Hypnotist (NGH) is een internationale organisatie met meer dan 14.000 aangesloten leden wereldwijd. Een geldig IBHEC certificaat geeft toegang tot het lidmaatschap van de NGH zonder aanvullende opleiding.
HypnoseMentor/OMNI Hypnosis Training Center Netherlands zijn een door CRBKO erkende beroepsopleiding en daarbij vrijgesteld van BTW voor beroepsleidingen.

Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Cover Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Word gratis lid van de Hypnosecommunity

Krijg meteen toegang tot gratis zelfhypnoseaudio’s, links naar video’s over hypnose, DIY (Do it yourself) video’s, en veel informatie over hypnose.
hynosecommunity.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Video deze link kun je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief.