Hypnosetechnieken voor tandartsen

OMNI HypnoMed

dokter icoon

Medische hypnoseopleiding voor artsen, tandartsen, psychologen, verloskundigen

4 daagse opleiding

4, 5, 26, 27 oktober 2021
11 en 12 januari, 1 en 2 februari 2022

Van 09.00 - 17.00/18.00 uur
Locatie: Hoevestein 12, 4903 SC Oosterhout
Docent: Ina Oostrom

Meer informatie

HypnoDent® voor tandartsen is onderdeel van de HypnoMed hypnoseopleiding voor medische professionals. HypnoDent® is ontwikkeld door Dr. med. dent. Patrick Meyenberger, tandarts en OMNI hypnotherapeut.

 

Voordelen voor tandartsen

  • Angstvrije patiënten
  • Pijnvrije, ontspannen patiënten
  • Minder no-show patiënten
  • Aanbevelingen door mond- tot mondreclame
  • Minder stress voor de tandarts en het team
  • Snellere doorloop van patiënten
  • Vermindering tot eliminatie van pijnmedicatie in het bijzonder als de patiënt deze niet goed kan verdragen.

Tijdens de HynoMed hypnoseopleiding komen algemene onderwerpen aan de orde die toepasbaar zijn in de tandartspraktijk zoals wat is hypnose, hoe werkt het, medische en klinische toepassingen, hypnosetechnieken binnen 5 minuten of minder, binnen 1 minuut of minder, binnen 10 seconden of minder, verdiepingstechnieken, waakhypnose, hypnose bij kinderen en veel meer, diepe hypnose bij ingrepen. Klik hier voor een volledig overzicht.

 

Dr. med.dent. Patrick Meyenberger

Tandarts en HypnoDent docent

Hoe vaak wens je niet als tandarts dat het eindelijk avond zou zijn … Net nog had je een van die ‘moeilijke’ patiënten in je tandartsstoel, je bent doorweekt van het zweet en je kwam maar moeizaam vooruit in je werk …

Voordat ik hypnose kon toepassen in mijn praktijk was het vaak niet anders. Nu kan ik niet meer zonder deze fantastische technieken. In de dagelijkse praktijk is de behandeling van angstpatiënten en kinderen veel gemakkelijker, ingrepen worden gemakkelijker vanwege de vermindering van het bloeden, het helpt patiënten om na de ingreep pijnvrij te zijn en draagt bij aan een snellere genezing. Het aantal toepassingen is erg groot en er is weinig tijd voor nodig. Daarnaast is er tijdswinst dankzij een vereenvoudigde behandeling.