Erkende opleidingen (HBO-niveau)

Klik hier om je aan te melden op onze nieuwsbrief

Hypnose Community voor gratis audio’s, video’s en informatie

logo hypnosecommunity

Gratis hypnosemagazine

Erkende opleidingen hypnose

Bij OMNI Hypnosis Training Center ben je aan het juiste adres voor een erkende opleidingen voor hypnose- en hypnotherapie geaccrediteerd op HBO-niveau dat tegelijkertijd toegang geeft tot diverse beroepsverenigingen zoals o.a. het Catcollectief, de BATC en de internationale SBVH.

Hypnose opleidingen op HBO-niveau

De diverse erkende opleidingen zijn erkend op HBO via KTNO.

Specialisatie opleidingen op HBO-niveau

  • HypnoKids® Hypnose bij kinderen, studiebelasting 24 uur/1 EC.
  • HypnoCell® Hypnose voor snel herstel, studiebelasting 24 uur/1 EC.

ISO 9001 keurmerk

Sinds maart 2015 is OMNI de eerste hypnoseopleiding wereldwijd met het ISO 9001 keurmerk. Deze accreditatie is voor zowel de opleidingen als ook het hypnotherapieproces. 

Diverse beroepsverenigingen

De OMNI hypnose- en hypnotherapie opleidingen zijn door KTNO op HBO-niveau geaccrediteerd en er worden EC’s gegeven voor de diverse opleidingen.

CRKBO

HypnoseMentor/OMNI Hypnosis Training Center Netherlands zijn een door CRBKO erkende beroepsopleiding en daarbij vrijgesteld van BTW voor beroepsleidingen.

Eisen die gesteld worden aan erkenning

  • De docenten dienen over voldoende inhoudelijke en didactische kwalificaties te beschikken. Zij dienen minimaal over 5 jaar praktijkervaring in het vakgebied te beschikken en 3 jaar ervaring als docent.
  • Het HBO-niveau dient uitgewerkt te zijn aan de hand van minimaal 2 kerncompetenties.
  • De lesruimte moet adequaat zijn ingericht.
  • De beoordeling van de deelnemers moet gemiddeld voldoende zijn.

De voordelen van een OMNI erkende hypnose- en hypnotherapie opleiding

  • OMNI Hypnosis Training Center is geen eendagsvlieg en is ingebed in een groter geheel. Dat betekent dat je altijd kunt terugvallen op het hoofdkantoor in Zwitserland, van waaruit de kwaliteit van de opleidingen en de docenten wordt bewaakt.
  • Onze beroepsopleidingen richten zich op professionals, hetzij als zelfstandig therapeut, hetzij als toegevoegde kennis aan het bestaande beroep.
  • Wij zien in onze opleidingen veel hypnotherapeuten die opnieuw de opleiding komen doen, omdat ze op zoek zijn naar verdieping van het materiaal en goed willen begrijpen hoe hypnose werkt. De kennis en informatie die je in onze opleidingen meekrijgt is gedurende meer dan 40 jaar in de praktijk opgebouwd. Daarnaast ontvangen alle docenten van OMNI een opleiding voordat ze de OMNI hypnose- en hypnotherapieopleiding mogen doceren.

Gratis informatieavond hypnose- en hypnotherapieopleidingen

Gedurende het hele jaar ben je welkom op een van onze gratis informatieavonden. Je krijgt hier antwoorden op vele vragen rondom hypnose. Ook wordt een demonstratie gegeven. Verder ontvangt je informatie over de diverse hypnose- en hypnotherapieopleidingen en wat je met de behaalde diploma’s kunt doen.

Meld u aan voor de gratis informatieavond
Klik hier om aan te melden