Hypnose opleidingen

Hypnose opleiding: op zoek naar een nieuw vakgebied?

Ben je op zoek naar een nieuw vakgebied waar je echt wat kunt betekenen voor anderen? Een vakgebied waarin je na een korte opleiding meteen aan de slag kunt gaan en mensen zinvol, snel en effectief kunt helpen?
Wij bieden hypnose opleidingen aan, een vakgebied dat sterk in opkomst is en nog veel mogelijkheden biedt voor specialisaties. Je leert eenvoudig toe te passen methoden en technieken die snel in de praktijk te gebruiken zijn. Juist vanwege de eenvoud en de herhaalbare inzetbaarheid in de praktijk is er geen langdurige opleiding nodig.

Erkende opleidingen

Onze hypnose opleidingen zijn door verschillende beroepsverenigingen en instanties erkend en geaccrediteerd.

Meer dan 40 jaar ervaring

OMNI Hypnosis Training Center heeft meer dan 40 jaar ervaring in hypnose en hypnoseopleiding en brengt bijzondere krachtige technieken voor een veelvoud van problemen. Je leert hoe je in contact kunt komen met het onderbewustzijn en daarmee de oorzaak van een probleem te vinden en op te lossen. De technieken van OMNI worden vanwege de procesmatige aanpak en het feit dat het OMNI hypnotherapieproces ISO 9001 is gecertificeerd wetenschappelijk getest door de Universiteit van Zürich.

Onbekend met hypnose?

Ben je nog helemaal onbekend met hypnose dan is een van de mogelijkheden van informatiedagen wellicht iets voor je.

Kiezen voor een hypnoseopleiding

Heb je besloten om een hypnoseopleiding te gaan volgen, maar zoek je nog wat meer verdieping om je keuze te kunnen maken, dan kun je meer informatie vinden via deze pagina’s.

Bijscholing en nascholing door specialisatieopleidingen

Ben je op zoek naar een bij- of nascholing op het gebied van hypnose en hypnotherapie of je wilt je verder specialiseren, kijk dan verder bij onze specialisatieopleidingen.