Hypnose leren gratis – Informatieavond hypnose

Hypnose is een fantastische techniek die gebruik maakt de natuurlijke processen van het bewustzijn zoals we dat dagelijks meemaken. Hypnose is een fenomeen zo oud als de mensheid, helaas het gaat vaak gepaard met veel misvattingen en onbegrip door het negatieve beeld zoals dat door show en film wordt weergegeven. Tijdens de gratis informatieavond worden deze misvattingen weggenomen en gaan we in op de fantastische mogelijkheden die hypnose biedt allerlei problemen op te lossen, op bijzonder snelle wijze stress af te voeren en om in je eigen kracht te komen.

Hypnose op dit moment bijzonder in de belangstelling

De belangstelling voor hypnose is de laatste jaren enorm toegenomen en wordt in toenemende mate toegepast in ziekenhuizen, door tandartsen en andere medische professionals. Veel ten aanzien van hypnose en hypnotherapie is evidence based. Er wordt veel onderzoek verricht. Er zijn inmiddels al meer dan 14.000 wetenschappelijke publicaties over hypnose.

Zelf leren hypnotiseren

Zelf leren hypnotiseren is eenvoudig te leren. Tijdens onze opleidingen leren wij gestructureerd hoe je iemand in hypnose brengt, hoe je weet of iemand in hypnose is en hoe diep in hypnose en leer je allerlei technieken om problemen op te lossen. De basis van hoe iemand in hypnose te brengen leer tijdens de hypnoseopleiding. Daarbij leer je ook hoe je mensen kunt helpen om van roken af te komen, technieken om stress los te laten, sport- en studieverbetering. Tijdens de hypnotherapieopleiding leer je hoe je met behulp van hypno-analysetechnieken op zoek kunt gaan naar de oorzaak van een probleem en het probleem op te lossen. Daarbij kan aan een veelvoud van mentale en soms ook fysieke problemen worden gewerkt.

Gratis informatieavond hypnose opleidingen

Gedurende het hele jaar ben je welkom op een van onze gratis informatieavonden. Je krijgt hier antwoorden op vele vragen rondom hypnose. Ook wordt een demonstratie gegeven. Verder ontvang je informatie over de diverse hypnose opleidingen en wat je met de behaalde diploma’s kunt doen.

Meld je aan voor de gratis informatieavond
https://hypnosementor.nl/home/zelf-hypnose-leren-en-hypnotiseren/gratis-informatieavond-hypnose/

HypnoseCommunity

Gratis zelfhypnoseaudio’s, video’s en informatie over hypnose op de hynosecommunity.nl

Nieuwsbrief

Je kunt hier  aanmelden voor de nieuwsbrief.