Selecteer een pagina

Regressieopleiding

Waar professionals voor opleiding komen
opleiding regressietherapie button
Kosten opleiding regressietherapie button
Aanmelden opleiding regressietherapie button

Opleiding regressietherapie

Energie hoofd visualTijdens de opleiding regressietherapie leer je werken met dieperliggende problemen zoals afkomen van angsten, fobieën, depressie, burn-out. Niet alleen voor hypnotherapeuten en hypnosecoaches, maar ook voor mensen die op een andere wijze bezig zijn met hypnose. Regressietherapie is een onmisbare techniek bij het werken aan diepgaande transformatieprocessen.

Wat krijg je

  • Een tweedaagse regressieopleiding inclusief koffie/thee en lunch
  • Een uitgebreid manual met de Light Body Regressietechniek, Ubutu Vergevingstechniek, Inner Child Lichtbol Techniek.
  • Live demonstraties en oefenen

Resultaat

  • Na deze opleiding regressietherapie kun je de oorzaken van diepliggende problemen opsporen en helpen elimineren
  • Je begrijpt het belang van vergeving en kunt cliënten begeleiden in een transformationele vergeving van anderen en zichzelf
  • Je begrijpt het belang van inner child technieken en kunt de cliënt ondersteunen bij het vergroten van zelfwaarde en zelfvertrouwen

Voor wie is deze opleiding geschikt

Dit is een hypnotherapieopleiding voor gevorderden. Deze workshop is alleen geschikt voor mensen die al een hypnose- of hypnotherapieopleiding hebben gevolgd.

Heb je nog geen hypnoseopleiding of wil je toegang tot alle faciliteiten die beschikbaar zijn voor OMNI hypnotherapeuten, zoals toegang tot de live OMNI hypnosesessies video kanaal, OMNI fora en wereldwijde databases en OMNIfinder en het OMNI logo voeren, dan adviseren wij de OMNI hypnotherapieopleiding.

Masterclasses